Mad Max | Konzol Center
2015
Sze
1
HírVideó

Mad Max launch trailer

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma ejelentette, hogy már kapható a Mad Max, PlayStation 4, Xbox One és PC plartformokra, utóbbira csak digitálisan. Itt az utolsó trailer, a játék elég középszerűre sikeredett. 

Bővebben
2015
aug
30
Hír

1080p felbontással jön mindkét konzolra a Mad Max

Végre az Xbox One-on játszók is hozzájutnak egy olyan címhez, mely a Microsoft konzolján is 1080p-ben fut, sajnos ez ritkaságszámba megy a redmondi oldalon. A Mad Max ilyen lesz, derült ki a játék producerétől. 

Bővebben
2015
aug
24
HírVideó

Ismét itt egy masszív Mad Max-felvétel

Hetven percen keresztül nézhetsz bele a jövő héten megjelenő Mad Max-játékba, melyből rengeteg minden kiderül a moziban már bizonyított filmről. Szeptember 1-től keresd az üzletekben.

Bővebben
2015
aug
18
HírVideó

Interaktív előzetesen a Mad Max

Új előzetest kapott a hamarosan megjelenő Mad Max, melyben több ponton is a játékos döntheti el, hogyan tovább. A boltok polcaira Max szeptember első napján kúszik fel, Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2015
aug
15
HírVideó

Másfél óra a Mad Max társaságában

Szeptember elsején jelenik meg a Mad Max, s a játékot fejlesztő Avalanche Studios egy élő stream keretében közel 90 percet töltött a játékkal, azt végig kommentálva. Ezt tudjuk most megmutatni nektek. 

Bővebben
2015
aug
8
gamescomHírVideó

GC 2015: Újabb felvételen a Mad Max

A korábbi előzetest követően újabb anyag került el a gamescom-ról a Mad Max-ből, melyre nagyon sokat már nem kell várni, ugyanis szeptember elsején kerül fel az üzletek polcaira. 

Bővebben
2015
aug
4
gamescomHírVideó

GC 2015: Előzetesen a Mad Max

Szeptember elsején kerül az üzletek polcaira a Mad Max, így kiváló alkalom a kölni gamescom arra, hogy a játékot a fejlesztők kicsit promózzák. Ennek eredménye a most bemutatott videó. 

Bővebben
2015
máj
26
HírVideó

Ütős trailert kapott a Mad Max

Az idei év egyik meglepetése lehet a Mad Max, melynek filmváltozata a héten került a mozikba, és remek a fogadtatása. A játék elé és nagy reményekkel nézünk, most a legújabb sztori trailert nézheted meg. 

Bővebben
2015
ápr
23
HírVideó

Itt az első Mad Max gameplay videó

Az Avalanche Studios elérkezettnek látta az időt, hogy az első igazi játékmenet videót megmutassa a szeptemberben érkező Mad Max-ből. Xbox One, PS4 és PC platformok a várományosok, klassznak ígérkezik. 

Bővebben
2015
Már
3
Hír

Szeptember elején jelenik meg a Mad Max

Hosszú idő óta néma csend honol a Mad Max háza tájékán, azonban ma az Avalanche Studios közzétette, hogy mikor is jelenik meg a játék pontosan, és milyen platformokra. 

Bővebben
2014
ápr
27
HírVideó

Csak jövőre érkezik a Mad Max

0

A svéd Avalance egy friss trailert adott ki a Mad Max-ről, melynek végén sajnos az is kiderül, hogy az idei megjelenés jövőre csúszik, és a játék csak 2015-ben fog az üzletekbe kerülni. Ismét egy újabb címmel leszünk szegényebbek idén. 

Bővebben