Madden NFL 12 | Konzol Center
2011
nov
12
Hír

NPD: októberben a Battlefield 3-é volt Amerika

0

Októberben a videojáték ipar 1.08 milliárd dolláros árbevételt produkált az Egyesült Államokban, áll az NPD Group legfrissebb jelentésében. Ez egy százalékos növekedést jelent.

Bővebben
2011
okt
30
Hír

NPD: a legjobban fogyó játékok 2011-ben

0

Lassan közeledünk az év vége felé, de vajon elgondolkodtál már azon, hogy melyik játék kelt el idén a legnagyobb példányszámban? Lehet tippelni, de úgy sem találod ki.

Bővebben
2011
okt
14
Hír

NPD: szeptemberben a Madden NFL 12 uralta Amerikát

0

Vélhetően senki nem lepődik meg rajta nagyon, hogy szeptemberben az Egyesült Államokban a Madden NFL 12 nem talált legyőzőre, s a szoftver értékesítési lista élén landolt.

Bővebben
2011
Sze
9
Hír

NPD: augusztusban a Deus Ex uralja Amerikát

0

Az NPD Group felmérései alapján az Egyesült Államokban jelenleg a Deus Ex: Human Revolution áll a szoftver eladási listák élén, bár sikere vélhetően csupán átmeneti.

Bővebben
2011
aug
9
Hír

Tölthető a Madden NFL 12 demó

0

Mától elérhető és tölthető a Madden NFL 12 demó Xbox Live-on és PSN-en, igaz, kis szépséghibával. A játékoslista nem a legfrissebb, de nincs ok pánikra.

Bővebben
2011
ápr
30
Hír

Madden NFL 12 trailer

0

Az EA Sports talán eddigi legkeményebb Madden játéka kerülhet idén a boltokba, az eddig is remek csapatjáték mellett a sérülések már durvább megjelenítést kapnak.

Bővebben
2011
ápr
24
HírPletyka

Fizetős EA Sports szolgáltatás jöhet

0

Az EA Sport vezetője, Peter Moore nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kiadó minden játékára kiterjedő profilrendszert vezetne be, most pedig prémium szolgáltatást terveznek konzolokon.

Bővebben
2011
feb
15
Hír

Az EA-nál marad az NFL franchise

0

Újabb egy évvel hosszabbította meg exkluzív szerződését az Electronic Arts az NFL-lel. Az új kontraktus értelmében 2013-ig marad a játék joga a kiadónál, azonban az NFL körül gyülekeznek a felhők.

Bővebben