Mafia 3 | Konzol Center
2020
máj
12
Hír

Mafia-bejelentés jöhet hamarosan

0

Közel két éves csendet tört meg a Mafia Twitter-profilja, s bár a mostani poszt meglehetősen szűkszavú, azt sejteti, hogy hamarosan bejelentés érkezhet a játék háza tájáról.

Bővebben
2020
ápr
7
Hír

Készülőben a Mafia 2 és Mafia 3 felújított változata

0

Egy sasszemű Twitter-felhasználó szúrta ki, hogy a videojátékok besorolásáért felelős taiwani szervezet listázta a Mafia 2 és Mafia 3 felújított változatát. Mindez azt jelenti, hogy hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a Definitive-kiadást a játékokból.

Bővebben
2016
nov
4
Hír

A Mafia III lett a 2K legsikeresebb játéka

0

Bármilyen nagy pofáraesés is lett a Mafia III, a 2K Games legsikeresebb játéka lett azzal a rajttal, amit a közelmúltban fogott. A kiadónak persze dagad a melle, de sajnos csúnyán átverték a játékosokat. 

Bővebben
2016
ápr
24
HírVideó

Miben lesz más a Mafia 3

0

Azt már tudjuk, hogy a Mafia 3 csak idén ősszel jelenik meg, de azt még nem, hogy miben is lesz más a játék, mint mondjuk egy Grand Theft Auto? Az alábbi videó csokorba szedi mindazt, ami más. 

Bővebben
2015
aug
5
gamescomHírVideó

GC 2015: Az első Mafia III trailer és részletek

A gamescom falain belül ma hivatalosan is leleplezték a Mafia III-at, s egyből egy klassz kis előzetest is odadugtak a közönség orra elé. A helyszín az Egyesült Államok lesz, a gyilkos harc pedig a hatalomért folyik. 

Bővebben
2015
Júl
28
gamescomHír

Hivatalos a Mafia III, a gamescom-on mutatkozik be

A 2K Games a mai napon hivatalosan is megerősítette, hogy már fejlesztés alatt áll a Mafia III, melyet először mozgásban a gamescom-on láthatunk majd. 

Bővebben
2015
jan
8
HírPletyka

Mozgolódás a Mafia III körül

  Lassan egy éve semmit nem lehetett hallani a Mafia III háza tájáról, persze azt mindenki tudja, hogy a színfalak mögött a játék már javában készül. Egy újabb morzsa azonban azt sejteti, hamarosan bejelentés jöhet.

Bővebben
2014
jan
11
Hír

Porszem került a Mafia 3 fejlesztésének gépezetébe

0

Aki csak kicsit is szerette a Mafia-sorozatot, az most ráncolhatja a szemöldökét: a Take-Two ugyanis két cseh stúdióját összevonja, és fontos fejlesztőket pedig Amerikába visznek, a jövőben ott fognak dolgozni. De mi lesz a Mafia 3-mal?

Bővebben