Mafia II | Konzol Center
2012
jan
26
HírPletyka

Készül a Mafia III !?

0

A Mafia hatalmas sikerét követően a 2K Czech (akkor még Illusion Softworks) elkészítette a Mafia II-t, ami nem “ütött” akkorát, mint kellett volna. Tény, hogy az első rész sikerét nem tudták megismételni. Lehet, hogy harmadjára sikerül ?

Bővebben
2011
Már
31
Hír

A 2K megerősítette a speckó Mafia II kiadást

0

Múlt héten írtunk arról a pletykáról, miszerint a tavaly megjelent Mafia II speciális kiadást kap, speciális tartalommal. A 2K Games ma megerősítette, hogy a hír valóban igaz.

Bővebben
2011
Már
24
Hír

Mafia II Director’s Cut

0

Ha hinni lehet egy Amazon-os árlistának, akkor a tavaly megjelent Mafia II rendezői változatot kap, melyben három új küldetés, egy kocsi- és ruhacsomag lesz az alapjáték mellett.

Bővebben
2010
aug
28
Teszt

Mafia II teszt

0

Amit legjobban vártuk idén, megérkezett. 7 év várakozás után újból Mafia játékot vettünk a kezünkbe. Két pont között a legrövidebb út az egyenes, ezért rögtön bele is vágok különösebb körítés nélkül.

Bővebben
2010
Már
8
Hír

Meglepő Mafia II bejelentés

0

Meztelen magazinos nap a mai a 2K Games-nél. A fejlesztő közleményt adott ki, melyben arról ad hírt, hogy megállapodott a Playboy magazinnal, hogy annak több, mint 50 címlapját és belső poszterét beépíti a régóta készülő Mafia 2 játékba.

Bővebben