Mafia III | Konzol Center
2018
feb
18
Hír

Leépít a Mafia III fejlesztője

0

A Kotaku szellőztette meg a hírt, hogy a Mafia III fejlesztőjénél létszámot vágott a Take-Two, annak ellenére, hogy a játék kelendő volt. A hírt a kiadó megerősítette. 

Bővebben
2017
nov
26
HírVideó

15 éves a Mafia-franchise

0

Tizenöt évvel ezelőtt jelent meg a Mafia-sorozat legelső, és egyben a legjobb része is, melyet azóta is visszasírnak a világ minden táján, Kecskeméttől Timbuktuig. A kiadó egy videóban emlékezik meg a jeles alkalomról. 

Bővebben
2017
jún
1
HírVideó

Befutott a Mafia III új DLC-je

0

Kiegészült a Mafia III, a játékhoz megjelent a Stones Unturned címre hallgató DLC, melyben John Donovan kapja a főszerepet. A bővítmény 15 dollárért szerezhető be, a szezonbérleteseknek ingyenes. 

Bővebben
2017
máj
6
HírVideó

Jön a Mafia III új DLC-je, a Stones Unturned

0

A Mafia III új DLC-je, a Stones Unturned John Donovan történetére koncentrált, akivel Lincoln még a vietnami háborúban ismerkedett meg. A bővítmény május 30-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

Bővebben
2017
feb
18
HírVideó

Március végén jön a Mafia III első DLC-je

0

A Hangar 13 bejelentette, hogy a Mafia III első fizetős DLC-je, a Faster Baby! máciusban válik letölhetővé. A bővítményben egy új területet, Sinclair Parish-t vehetjük birtokba. 

Bővebben
2016
nov
10
HírVideó

Frissült a Mafia III

0

Új javítást kapott a Mafia III, melyben a fejlesztők a játék számos hibáját is javították. Emellett Lincoln mostantól új frizurát, ruházatot kaphat, persze, ha csak igény van rá. Videón az új cuccok. 

Bővebben
2016
okt
10
HírVideó

Hatalmas csalódás a Mafia III

0

Múlt héten pénteken jelent meg a Mafia III, és ki is akasztotta rendesen a játékosokat. Az embargó akkor még tartott, de már szivárgnak a tesztek: összességében hatalmas csalódás lett a játék, tele problémával. 

Bővebben
2016
okt
8
HírVideó

Pótoljuk a Mafia III launch trailert

0

Bár a játék már megjelent, adósak vagyunk a Mafia III launch trailerével, melyet ezúton tálalunk fel a délutáni kávé mellé. Konzolokon és PC-n keresd, utóbbi esetében számíthatsz néhány problémára! 

Bővebben
2016
okt
8
Hír

Panaszkodnak a PC-sek a Mafia III-ra

0

A Mafia III tegnap óta játszható hivatalosan, és a PC-s társadalom a Steam-en nem kímélete a játékot. Ez a rajt sem ment simán, de legalább a 2K reagált azonnal. 

Bővebben
2016
okt
5
HírVideó

Na még egy Mafia III-ellőzetes

0

Pénteken végleg lehull a lepel a Mafia III-ról, a Hangar 13 csapata megmérettetik az új játékával. Egy újabb előzetes tovább részleteket árul el a játékról. 

Bővebben
2016
Sze
24
HírVideó

Mafia III – a fegyverek

0

A New Bordeaux világát bemutató videosorozat újabb részhez érkezett, ezúttal Lincoln fegyverei kaptak egy önálló epizódot. Már csak néhány hét van a megjelenésig, és beléphetsz az alvilág bugyraiba. 

Bővebben
2016
Sze
22
HírVideó

Mafia III – így keress pénzt!

0

Lassan a teljes Mafia III bemutatásra kerül az előzetesekben, most a legfrissebben azt nézhetjük meg, miként lehet pénzt csinálni a játékban. Lassan lehet előrendelni a cuccot, a Fallout 4 pedig mehet téli álmot aludni! 

Bővebben
2016
Sze
8
HírVideó

Mafia III – a Marcano-család

0

Az októberben debütáló Mafia III-ban két család feszül egymásnak, a Lincoln és a Marcano. A legújabb előzetes ez utóbbit mutatja be. PC-n, PS4-en és Xbox One-on keresd október 7-én. 

Bővebben
2016
Sze
3
HírVideó

Mafia III – Lincoln Clay módszerei

0

Folytatódik a Mafia III-at bemutató videosorozat, ezúttal John Donovan CIA-ügynök mesél a főszereplő, Lincoln Clay módszereiről. A játék október 7-én jelenik meg Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben