magyar TOP10 | Konzol Center
2013
jan
11
Hír

Megszűnik a magyar játékeladási toplista

0

Szomorú hírünk van kora délutánra: négy év után 2013-tól nem lesz többé magyar játékeladási toplista, melyet a Konzol Centeren minden héten “Magyar játék TOP10” címmel olvashattok. Az ok: a nehéz gazdasági helyzet.

Bővebben
2013
jan
5
Hír

Magyar játék TOP10 – év végére felébredt Connor

0

Az év végi ünnepek miatt kis késéssel futott be a hazai videojáték-eladási statisztika, mely karácsonyi bezárólag tartalmazza a legnépszerűbb játékokat. Az ünnepek előtt a legnépszerűbb játék az Assassin’s Creed III volt.

Bővebben
2012
dec
23

Magyar játék TOP10 – Assassin’s Creed III-dominancia

0

Befutott a legfrissebb játékszoftver-eladási statisztika, melyben semmi eget rengetőre ne számítson senki. Az Assassin’s Creed III még mindig dekkol a legkelendőbb játékok trónján, mögötte pedig csendben sorakoznak a kihívók.

Bővebben
2012
dec
17
Hír

Magyar játék TOP 10 – még mindig Assassin’s Creed III

0

A Far Cry 3-ért történő lelkesedés alábbhagyott, vagy éppen az Assassin’s Creed III-ért nőtt meg az elmúlt héten, ugyanis a legnépszerűbb játékszoftver az utóbbi volt kis hazánkban így karácsony táján.

Bővebben
2012
dec
10
Hír

Magyar játék TOP10 – élen nyitott a Far Cry 3

0

Ahogy azt várni lehetett, a hazai játékeladási-statisztika élén megjelenése hetében a Far Cry 3 landolt, maga mögé utasítva a korábbi nagymenőket. A Halo 4 vészesen közeledik a kieső helyre.

Bővebben
2012
dec
2
HírVélemény

Magyar játék TOP10 – visszatért az Assassin’s Creed III

0

Az Asssassin’s Creed III PC-s verziójának megjelenésével nem volt videojáték hazánkban, ami jobban fogyott volna ennél az elmúlt héten, azonban az már szomorúbb, hogy a középmezőnyben nincsen semmi izgalom, és ismét az MMO-knak áll a világ.

Bővebben
2012
nov
25
HírVélemény

Magyar játék TOP10 – Mindent ver a Black Ops 2

0

Megjelenésének első hetében mi más vezethetné a magyar játékszoftver-eladási listát, mint a Call of Duty: Black Ops 2? Az Activision fejőstehene minden játékot maga mögé utasított annak rendje s módja szerint.

Bővebben
2012
nov
18
Hír

Magyar játék TOP10 – a Halo 4 nyitott az élen

0

Sokáig nem örülhetett a PlayOn az Assassin’s Creed III sikerének, ugyanis megjelenése hetében jött a Halo 4, és elegánsan maga mögé utasította a bugoktól hemzsegő játékot a magyar játékszoftver eladási statisztika élén. A Battlefield 3 a legjobb 40-be se fért be.

Bővebben
2012
nov
11
Hír

Magyar játék TOP10 – élre került az Assassin’s Creed III

0

Bizonyára senki nem lepődik meg azon, hogy az elmúlt héten hazánkban a legkeresettebb játékszoftver az Assassin’s Creed III volt, még úgy is, hogy PC-re a játék meg sem jelent. Kíváncsian várjuk, hogy vajon túléli-e a Black Ops 2 rohamát!

Bővebben
2012
nov
5
Hír

Magyar játék TOP10 – a Warfighter került az élre

0

Úgy tűnik, a FIFA 13 kénytelen feladni a sok hete bitorolt első helyezését a magyar játékszoftver eladási listán: október utolsó hetében ugyanis a Medal of Honor: Warfighter volt a legkelendőbb szoftver hazánkban.

Bővebben
2012
okt
28
Hír

Magyar játék TOP10 – kihívót keres a FIFA 13

0

Fura hetet zárt a magyar játékpiac: a FIFA 13 mosolyogva nézte, ahogy mögötte ismerős, és kevésbé ismerős címek sorakoznak fel, melyek sorát a Battlefield 3 zárta. Az őszi dömping beindulása előtt ötpercnyi hírnévhez jutottak harmatos játékok is.

Bővebben
2012
okt
21
Hír

Magyar játék TOP10 – tovább focizunk

0

Ismét eltelt egy hét, és ismét kaptunk egy görbe tükröt, hogy mivel is játszik a magyar. Sorozatban már harmadik hete a FIFA 13 a sláger, mögötte viszont sorakoznak a meglepő darabok. Olyannyira, hogy a Modern Warfare 3 ismét befért az első tízbe.

Bővebben
2012
okt
15
Hír

Magyar játék TOP10 – bebetonozta magát a FIFA 13

0

Úgy tűnik, hogy két héttel a megjelenését követően sincs még kihívója Magyarországon a FIFA 13-nak, továbbra is az Electronic Arts sportjátéka vezeti a magyar játékszoftver-eladási statisztikát.

Bővebben
2012
okt
7
Hír

Magyar játék TOP10 – a FIFA 13 begurult az élre

0

Ahogy azt sejteni lehetett, a FIFA 13 megjelenését követően annak rendje és módja szerint megszerezte a legkelendőbb játékszoftver címét hazánkban, gyakorlatilag esélyt sem hagyva semmilyen más produktumnak. Itt van az ősz, itt van újra!

Bővebben