Mass Effect 2 | Konzol Center
2012
nov
13
HírVideó

Mass Effect 2 lemez a Black Ops 2 helyett

0

Az év citromdíjára jogosan pályázhat a Call of Duty: Black Ops 2 forgalmazója az Egyesült Államokban, ugyanis a játék PC-s verziójába a második lemezen nem az adott játék, hanem a Mass Effect 2 található! Videónk is van róla!

Bővebben
2012
jan
6
Hír

82 percnyi videó lesz a Mass Effect 3-ban

0

Az Egyesült Királyságban elvégezték a Mass Effect 3 életkori besorolását, eszerint a játék “15-ös karikát” kapott. Egyúttal az is kiderült, hogy a játékban 82 percnyi átvezető videóval kell számolni, ami nem kevés.

Bővebben
2011
dec
27
Hír

Metacritic – az év játéka 2011

0

Az év végi számadás közeledtével a videojátékok teszteredményeit összefoglaló Metacritic weboldal is úgy döntött, hogy közzé teszi az év legjobb játékainak listáját.  Ha valami, akkor a Metacritic statisztikája mérvadó.

Bővebben
2011
dec
23
Hír

Battlefield 3 – digitális formában féláron

0

Ha még nem tettél szert a DICE és az EA idei siker shooter játékára, s egyike vagy azoknak, akik PC-n játszanak, akkor az Electronic Arts-nak most egy visszautasíthatatlan ajánlata van számodra.

Bővebben
2011
aug
25
Hír

Balul is elsülhet a Mass Effect 3 vége

0

Ha azt hiszed, hogy irományunkban lelőjük a Mass Effect 3 végét, akkor megnyugtatunk, hogy nem, csupán tolmácsoljuk a BioWare közösségi menedzserének gondolatait.

Bővebben
2011
aug
15
Hír

Mass Effect 3 – a fegyverek fejlesztése

0

Játékos legyen a talpán, aki átlátta a Mass Effect fegyverfejlesztéseket, a második részben viszont ilyen nem is létezett. A harmadik részben viszont erre odafigyel a BioWare.

Bővebben
2011
Júl
26
Hír

Féláron kaphatók a Mass Effect 2 DLC-k Xbox Live-on

0

Az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezőknek jó hete van, a Mass Effect 2 mellett több másik Microsoft franchisehoz, mint pl. a Gears of War 2 vagy a Halo, féláron vehetők DLC-k.

Bővebben
2011
Júl
26
Hír

Mass Effect 3 – szavazz a női Shepardre

0

Nem rég megírtuk, hogy a Mass Effect játékosok 18%-a női Sheparddel játszik, most a játék Facebook oldalán indult szavazás számít erre a célcsoportra. Szavazz, hogy nézzen ki Miss Shepard.

Bővebben
2011
Júl
20
Hír

Mass Effect – 18% női Sheparddel játszik

0

Korábban írtunk már arról, hogy a Mass Effect 3 lesz a sorozat első olyan része, melynek marketing kampányában a női Shepard is szerepet kap. Ez nem véletlen, egy friss statisztika igazolja.

Bővebben
2011
Júl
4
Hír

A BioWare sem tudja hogyan néz ki Tali

0

Elmerengtél valaha azon, hogyan nézhet ki Tali a Mass Effect 2-ből maszk nélkül? Ha nem sikerült elképzelned, ne keseredj el nagyon, ugyanis még a BioWare fejlesztői sem tudják.

Bővebben
2011
máj
7
GalériaHír

A legrondább Shepard parancsnok

0

Mindenki arra törekszik, hogy Shepard kapitány a lehető legjobban nézzen ki, miközben megmenti a Mass Effect univerzumot. Vagyis csak majdnem mindenki.

Bővebben
2011
ápr
6
Hír

Mass Effect: Deception – új regény

0

A sorozatban a negyedik Mass Effect regény, a Deception hamarosan a könyvesboltok polcain landol, jelentette be a kiadó, Del Rey.

Bővebben
2011
ápr
5
HírVideó

Ingyen Mass Effect 2

0

A Bioware abból az alkalomból, hogy a Dragon Age II átlépte két hét alatt az egymilliós példányszámot, ingyen adja a Mass Effect 2PC-s változatát azoknak, akik megveszik a Dragon Age II-t.

Bővebben
2011
Már
28

Mass Effect 2: Arrival DLC demó gameplay

0

 Ma jelenik meg a Mass Effect 2 utolsó DLC-je, az Arrival, s a Gamespot jóvoltából most betekintést nyerhetsz a játék demójába akció közben.

Bővebben