Mass Effect 3 | Konzol Center
2013
Már
24
Hír

Megszűnt a Mass Effect 3 multiplayer támogatása

0

A Mass Effect 3 egyik producere, Jonathan Warner a BioWare hivatalos honlapján, illetve a Mass Effect 3 blogon tegnap közzétette, hogy itt a vége, fuss el véle, a BioWare nem támogatja a jövőben a játék multiplayer módját.

Bővebben
2013
Már
4
Hír

Mass Effect 3: Citadel DLC achievementek

0

Napokon belül jelenik meg a Mass Effect 3 utolsó bővítménye, a Citadel DLC, melyben Shepard egy utolsó kalandra indul. A kiegészítő achievement listája már elérhető az interneten, melyben enyhe spoilerek is vannak.

Bővebben
2013
feb
23
Hír

PlayStation Plus: Márciusban a Mass Effect 3 ingyenes lesz

0

Ismét van pár jó érvünk, ami miatt érdemes PlayStation Plus-előfizetést vásárolni: márciusban többek között a tavaly megjelent Mass Effect 3 lesz ingyenesen letölthető a szolgáltatás előfizetőinek.

Bővebben
2013
feb
22
Hír

Mass Effect 3: Citadel DLC megjelenés

0

A BioWare bejelentette a Mass Effect 3 utolsó expanzióját, mely a Citadel nevet kapta a keresztségben. A DLC a játék kampány módját bővíti, s a játékosokat egy “szentimentális utazásra” invitálja.

Bővebben
2013
feb
15
Hír

BioWare: Hamarosan megmutatjuk a következő Mass Effect 3 DLC-t

0

Pár héttel ezelőtt került  ki Twitterre két nagyon érdekes kép, mely a Mass Effect 3 vélhetően egy jövőbeli letölthető tartalmából származik. A BioWare megszólalt: valóban, s hamarosan többet is mutatnak belőle.

Bővebben
2013
jan
29
GalériaHír

Újabb Mass Effect 3 DLC érkezhet

0

Lehetséges, hogy újabb letölthető tartalom érkezik a Mass Effect 3-hoz? A sorozat kreatív producere, Casey Hudson két képet tett közzé Twitter-en, egy-egy titokzatos bejegyzés kíséretében.

Bővebben
2013
jan
21
HírVideó

Mass Effect páncél a Dead Space 3-ban

0

Az Electronic Arts és a Visceral Games egy videót tett közzé, melyből kiderül, hogy a Mass Effect ikonikus N7 páncélja feltűnik a hamarosan megjelenő Dead Space 3-ban. Shepard parancsnok szelleme tovább él!

Bővebben
2012
dec
21

Ma indul a Mass Effect 3 Operation: Prophecy

0

December 21-én, azaz ma a BioWare év végi szabadságra megy, mielőtt azonban ezt megtenné, útjára indítja az idei utolsó Mass Effect 3 multiplayer kihívását, mely az Operation: Prophecy névre hallgat.

Bővebben
2012
dec
6
Hír

Készül a Mass Effect 3 következő DLC-je

0

A BioWare újabb expanzión dolgozik gőzerővel a Mass Effect 3-hoz, nem sokkal azután, hogy az Omega DLC megjelent. Az újabb bővítmény címe egyelőre nem ismert, viszont valami nagy dolog van készülőben, derül ki a részletekből.

Bővebben
2012
nov
28
HírVideó

Mass Effect 3: Omega DLC launch trailer

0

Már tölthető a Mass Effect 3 legújabb bővítménye, az Omega DLC, mely az egyjátékos módhoz ad extra tartalmat, melyben feladatod az lesz, hogy foglald vissza a Cerberus erők által megszállt Omega-t. Igaz, mindezért nem kevés pénzt kell leszurkolnod.

Bővebben
2012
nov
10
HírVideó

Friss előzetesen a Mass Effect 3 Wii U verzió

0

A BioWare egy friss előzetest tett közzé a hamarosan, a Nintendo új konzoljára debütáló Mass Effect 3: Special Edition-ből. A videón főleg akciódús jelenetek láthatók, de természetesen megmutatja a gamepad-ban rejlő lehetőségeket is.

Bővebben
2012
okt
14
Hír

Novemberben érkezik a Mass Effect 3: Omega DLC

0

Azt nem tudni, hogy milyen szerepe van abban a tavasszal megjelent Mass Effect 3 nagy port kavart befejezésének, hogy a BioWare még mindig nem állt le a DLC-k készítésével, de vélhetően ez senkit nem is érdekel. A lényeg, hogy újabb kiegészítő érkezik: az Omega DLC.

Bővebben
2012
okt
5
HírVideó

Ingyen Mass Effect 3 DLC érkezik jövő héten

0

Újabb expanzióval bővül a Mass Effect 3 világa, ezúttal ismét a multiplayer mód gazdagodik tartalommal. Jó hír, hogy mindezért semmit nem kell majd fizetni, s a kiegészítőben visszatérnek a Collector-ok.

Bővebben
2012
Sze
19
Hír

Már tervezik az új Mass Effect-játékot

0

Ha azt hiszed, hogy a Mass Effect 3-mal felkerült a pont a sorozat végére, akkor nagyon tévedsz, ugyanis a BioWare az elkövetkezendő hónapokban több multiplayer DLC-t tervez, és már körvonalazódik az új Mass Effect-játék is.

Bővebben