Mass Effect 4 | Konzol Center
2015
jún
16
E3HírVideó

E3 2015: Jövőre érkezik a Mass Effect Andromeda

Az Electronic Arts tegnapi konferenciáján debütált a Mass Effect: Andromeda, mely 2016 év végén jelenik meg Xbox One, PS4 és PC platformokra. A játékról egyelőre semmi mást nem tudunk, itt az első trailer.

Bővebben
2015
jún
7
Hír

Már most gyönyörű a Mass Effect 4

Nem túlzás azt állítani, hogy az elkövetkező évek egyik legjobban várt játéka az új Mass Effect, amit egyelőre mindenki csak a 4-es sorszámmal jelöl, tekintve, hogy hivatalos címe nincs. A játék állítólag gyönyörű. 

Bővebben
2015
máj
4
Hír

Teaseren az új Mass Effect

Kedvenc játékom, a Mass Effect trilógia újabb darabja a hétvégén egy másodpercre csillagfénybe, azaz rivaldafénybe került, ugyanis a játék producere jóvoltából kaptunk belőle egy kis teasert. 

Bővebben
2015
feb
12
Hír

Többjátékos mód is lesz a Mass Effect 4-ben

Bár a Mass Effect-sorozatot soha nem azért szerettük, mert volt benne többjátékos mód, igaz, csak a harmadik részében, de lehet, hogy néhányan örülnek annak, hogy a Mass Effect 4-ben is lesz. Valamilyen formában. 

Bővebben
2015
jan
28
HírVideó

Az idei E3-on mutatkozhat be a Mass Effect 4

Egy jól informált iparági bennfentes szerint az idei E3-on mutatkozik be a Mass Effect 4, ami vélhetően nem erre a címre hallgat majd. 

Bővebben
2014
Júl
28
GalériaHír

Visszatér a Mako az új Mass Effect-ben

0

A San Diegóban megrendezett Comic Con-on újabb részletek derültek ki az új Mass Effect-játékról, melyet a BioWare osztott meg a nagyérdeművel. Többek között azt, hogy visszatér a Mako a játékban. 

Bővebben
2014
Júl
15
Hír

Töltsd ki a Mass Effect 4-kérdőívet!

0

A BioWare egy kérdőívet állított össze, melyben a rajongókhoz fordult azzal a céllal, hogy figyelembe vegye a visszajelzéseket a  Mass Effect 4 fejlesztés folyamán. A kérdőívet bárki kitöltheti, aki tud angolul! 

Bővebben
2014
máj
1
Hír

Felénél tart a Mass Effect 4 fejlesztése

0

Ami biztos: a fél világ várja, hogy elkészüljön a Mass Effect 4, s a hírekre kiéhezett gémer közösség sajnos ritkán jut konkrét információkhoz a játékkal kapcsolatban. Most a BioWare megtörte a csendet. 

Bővebben
2013
nov
8
GalériaHír

Teaseren az új Mass Effect

0

Tavaly tavasszal jelent meg a valaha készült egyik legjobb játék, a Mass Effect harmadik, befejező része, s bár Shepard trilógiája lezárult, már azt is tudjuk, hogy készül az új rész. Semmi részlet nem ismert egyelőre, de a BioWare elkezdte a kedvcsinálást!

Bővebben
2013
Júl
3
Hír

A GoW Judgment producere dolgozik az új Mass Effecten

0

Hoppá, itt valami nincs rendben, gondolhatják sokan, és valóban: a Gears of War Judgment szenior producere otthagyta az Epic Games kötelékét, és már a BioWare csapatában dolgozik az új Mass Effecten.

Bővebben
2013
Már
25
Hír

Új frencsájzon dolgozik a BioWare Edmonton

0

A hétvégi PAX East falain belül Casey Hudson, a Mass Effect-sorozat atyja elárulta, hogy a BioWare edmontoni stúdiója egy vadonat új frencsájzon is dolgozik, mely terveik szerint több epizódból áll majd.

Bővebben
2012
nov
13
Hír

Frostbite 2-n fut majd az új Mass Effect-játék

0

A Mass Effect 3 pontot tett Shepard és haverjai történetének végére, azonban ez nem azt jelenti, hogy a sorozat is véget érne.  Az új játék fejlesztése már megkezdődött, igaz, még nagyon korai szakaszban van.

Bővebben
2012
nov
9
Hír

Korai fázisában van a következő Mass Effect-játék fejlesztése

0

Bár korábban már mi magunk is írtunk arról, hogy már készülőben van a következő Mass Effect-játék, amit az egyszerűség kedvéért Mass Effect 4-nek hívunk, most ezt hivatalosan is megerősítette a franchise fejese.

Bővebben
2012
feb
3
Hír

Mass Effect 4 utalás a BioWare-től

0

A Mass Effect első két részében fontos, hogy megtartsd az utolsó mentésed, ugyanis az fontos információkat visz át a következő részbe, ezáltal döntéseid következményeivel szembesülhetsz. A BioWare azt mondja, tartsd meg a harmadik rész mentését is!

Bővebben