Mass Effect: Andromeda | Konzol Center
2017
nov
27
Hír

EA Accessben landolt a Mass Effect: Andromeda

0

Kétségkívül az egyik legjobb létező konzolos szolgáltatás az EA Access, melynek keretében a kiadó legjobb címeit lehet játszani előfizetési díjért cserébe. Frissült a felhozatal, bekerült az új Mass Effect. 

Bővebben
2017
aug
21
Hír

Mass Effect: Andromeda – se több patch, se DLC

0

A BioWare végre hivatalosan is nyilvánvalóvá tette, hogy a Mass Effect: Andromeda története lezárult, s a jövőben a rajongók ne számítsanak újabb sztoriszálra, ugyanis nem lesz. De még javítás se. 

Bővebben
2017
Júl
15
Hír

Ingyenes a Mass Effect Andromeda első tíz órája

0

Nem mondható, hogy a Mass Effect: Andromeda fénysebességű rajtott fogott volna, s a játék kiadója, az Electronic Arts is szeretné menteni a menthetőt: ingyen játszhatóvá tette a játék első 10 óráját. 

Bővebben
2017
Júl
1
Hír

Nem kap sztori DLC-t a Mass Effect: Andromeda

0

A Kotaku értesülései szerint nem készül egyjátékos bővítmény a Mass Effect: Andromédához. Az információt több forrásból megerősítették. A korábbi részekkel ellentétben ez a rész bizony megmarad magának. 

Bővebben
2017
jún
7
HírVélemény

ME Andromeda – Scott Ryder hamarosan homoszexuálhat

0

A BioWare bejelentette, hogy a Mass Effect: Andromeda következő frissítését követően a férfi főhős, Scott Ryder hamarosan kamatyolhat egy jót, mégpedig az Angara-faj képviselőjével, Jaal-lal. Már csak ez hiányzott. 

Bővebben
2017
ápr
5
HírVideó

Holnap érkezik a Mass Effect: Andromeda első javítása

0

A BioWare bejelentette, hogy április hatodikán, azaz holnap érkezik a Mass Effect: Andromeda első nagyobb javítása, mely javít néhányat a felhasználók által krizitált kupacnyi hibából. 

Bővebben
2017
ápr
1
Hír

Ápilis negyedikén kitálal a BioWare

0

A BioWare április negyedikén teszi közzé terveit, hogyan képzeli el a Mass Effect: Andromeda javítását. A megjelenés óta gyűjtik a visszajelzéseket, és “megállás nélkül” dolgoznak a megoldáson. 

Bővebben
2017
Már
26
Hír

Megszólalt a BioWare, intenzív támogatást ígérnek a Mass Effect: Andromeda-hoz

0

Kedden jelent meg a Mass Effect-sorozat legújabb, sokak áltan nagyon vár része, az Andromeda, ami kicsit feje tetejére állította a Tejút-rendszert. A játék ugyanis hemzseg a technikai problémáktól. A BioWare megszólalt. 

Bővebben
2017
Már
20
Hír

Mass Effect: Andromeda teszt

0

Holnap startol a BioWare régóta várt RPG-je, a Mass Effect: Andromeda, és felszálltak az űrbe az első tesztek a játékról. A félelmek beigazolódnak, az EA ezt a frencsájzt is tönkrevágta. 

Bővebben
2017
Már
19

Mass Effect: Andromeda – nem lesz elsőnapos javítás

0

Bár a Mass Effect: Andromeda hivatalosan még meg sem jelent, a játék első néhány órája már játszható Originen. A játékosok visszajelzése alapján a dolgok nem állnak jól, komoly gondok vannak a játékkal. Amit nem javítanak. 

Bővebben
2017
Már
18
HírVideó

Mass Effect: Andromeda – 4K és HDR-előzetes

0

A BioWare és az Electronic Arts egy exkluzív előzetest lőtt fel az éterbe, mely a Mass Effect: Andromeda-t mutatja be 4K-ban és bekapcsolt HDR-funkcióval. Persze ezt csak erre alkalmas kijelzőn lehet megnézni. 

Bővebben
2017
Már
15
HírVideó

Mass Effect: Andromeda – ilyen lesz a multi

0

A BioWare újabb látnivalót lőtt fel a Mass Effect: Andromeda-t bemutató sorozatból, melyen most a játék négyfős kooperatív multiplayer módja mutatkozik be. Ebben 25 karakter közül lehet majd választani. 

Bővebben
2017
Már
15
HírVideó

Mass Effect: Andromeda – bemutatkozik Jaal

0

A Mass Effect: Andromeda csapatunkba egy új fajt hoz el, az angara képviselője lesz Jaal, aki a Ryder-testvérek mellett indul harcba. A  legújabb videonapló őt és faját mutatja be. 

Bővebben
2017
Már
12
HírVideó

Mass Effect: Andromeda – élesben egy lojalitás küldetés

0

A hétvégén zajlik javában a PAX East, melyen a Mass Effect: Andromed-a is naná, hogy jelen van. Egy félórás anyag formájában most betekintést nyerhetünk az egyik csapattagunk lojalitás küldijébe. 

Bővebben