Mass Effect Trilogy | Konzol Center
2016
nov
8
Hír

Már a Mass Effect 2 és 3 is visszafelé kompatibilis

0

Az N7 Day alkalmából az Electronic Arts a Mass Effect 2-t és Mass Effect 3-at is visszafelé kompatibilissá tette, így már játszható a teljes trilógia Xbox One-on. Az utolsó két rész digitálisan csak az EA Access előfizetőinek. 

Bővebben
2016
aug
18
gamescomHír

GC 2016: Jöhet a Mass Effect Trilogy Remastered

0

A kölni gamescom-on végre történik valami érdekes, az EA elnökét kapta mikrofonvégre a Game Informer, amiből kiderült, hogy a kiadó már nem zárkózik el a remaszterelt játékoktól. Úgy tűnik, belevágnak. 

Bővebben
2015
jún
18
E3Hír

E3 2015: Nem lesz Mass Effect Trilogy Remastered

Bár a rajongók reménykedtek abban, hogy a nagy Remastered-lázban a Mass Effect Trilogy is el fog készülni, azonban az EA Studios alelnöke ezt a reményt egy laza mondattal szétzúzta. 

Bővebben
2014
ápr
28
HírPletyka

PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Mass Effect Trilogy

0

Feltéve, ha hinni lehet egy chilei honlapnak, a Zmart Gamesnek, ami mindkét jelenlegi generációs platformra listázta a Mass Effect-trilógiát. Korábban a lehetőséget a BioWare sem utasította el, reméljük, mindez igaz!

Bővebben
2012
dec
5
HírVideó

Mass Effect Trilogy launch trailer

0

December hetedikén kerül az üzletek polcaira Xbox 360 és PS3 platformokon a Mass Effect Trilogy, mely egyetlen kiadásban foglalja magába a valaha készült egyik legjobb sorozatot. A csomagban néhány DLC is helyt kapott, íme a launch trailer.

Bővebben
2012
nov
3
HírVideó

Mass Effect Trilogy trailer

0

Néhány nap múlva jelenik meg a valaha eddig készült talán legjobb sci-fi játéka csokorba fogó gyűjtemény, a Mass Effect Trilogy, mely alkalomból egy előzetes kedvcsinálót kaptunk. Ha eddig még nem játszottál a sorozattal, tedd fel karácsonyi listádra!

Bővebben
2012
Sze
27
Hír

Mass Effect Trilogy bejelentés

0

Az Electronic Arts tegnap bejelentette, hogy sok évvel a Mass Effect megjelenése után a játék végre elérhető lesz PlayStation 3-ra is, mindig fizikai adathordozó, mind pedig digitális letöltés formájában. Előbbi esetén a Mass Effect Trilogy-ról van szó.

Bővebben