Mass Effect | Konzol Center
2019
nov
17
Hír

Készül az új Mass Effect-játék

0

Egy zseniális trilógia után a Mass Effect: Andromeda rombolta le a sorozat hírnevét, és úgy tűnt, hogy az Electronic Arts parkolópályára tette a sorozatot. A Kotaku azonban arról adott hírt, hogy készül a sorozat következő része.

Bővebben
2018
jún
17
Hír

BioWare: Lesz még Mass Effect-játék

0

A BioWare munkatársa, Mike Gamble árulta el, hogy a Mass Effect-sorozatnak lesz folytatása, bár a stúdió jelenleg nyakig áll a teendőkben az Anthem kapcsán. 

Bővebben
2016
Júl
24
HírVideó

A Mass Effect-trilógia története

0

A Mass Effect Andromeda ugyan csak jövőre érkezik, a Gamespot készített egy videós összeállítást, melyből kiderül, hogy miért is imádtuk a trilógiát. Előre szólok, ha megnézitek, azonnal újra akarjtok játszani az egészet! 

Bővebben
2015
máj
18
Hír

A Mass Effect-főnök lett a Microsoft Studios kreatív direktora

Casey Hudson nevét nem kell bemutatni senkinek, aki kicsit is szereti a Mass Effect-trilógiát. A sorozat atyja a Microsoft Studios-nál kreatív direktori pozíciót kapott.

Bővebben
2014
jún
10
E3HírVideó

E3 2014: Mass Effect trailer

0

A BioWare közzétette a hivatalos E3-trailerét, mely gyakorlatilag az első Mass Effect előzetesnek is felfogható. Bár a stúdió munkatársai néhány szót beszélnek a másik, teljesen új IP-jükről is, ez mégiscsak az első videó az alig várt játékról. 

Bővebben
2014
jan
5
Hír

Tali nevét kapja a születendő Mass Effect-baba

0

Nagy az isten állatkertje, ezt eddig is tudtuk, de időnként meglepődünk, hogy valójában mekkora is. Egy fiatal pár születendő kislányát a Mass Effect-ből megismert Tali után nevezi el.

Bővebben
2012
okt
20
Hír

BioWare: Shepard történetének egyszer s mindenkorra vége

0

A BioWare Montreal producere, Fabrice Condominas egyértelműen kijelentette, hogy nincs remény arra, hogy a Mass Effect játékosok a jövőben valaha is Shepard bakancsát húzhatják magukra, ugyanis végleg leszámoltak a parancsnokkal.

Bővebben