Max Payne 3 | Konzol Center
2013
Júl
29
HírVideó

A Max Payne 3 animációit használja a GTA 5?

0

Egy érdekes videó került fel a YouTube-ra, melyen a Max Payne 3 és a Grand Theft Auto V harcrendszerének animációja kerül összehasonlításra. Már csak alig egy hónap, és itt az új GTA, addig még ráérünk a lentieken töprengeni.

Bővebben
2013
Júl
7
Hír

Megjelent a Max Payne 3 Mac-re

0

A nagy hőség okozta koncentrációzavar következtében elsiklott figyelmünk elől az a hír, hogy június vége óta már az Apple gépek szerelmesei is játszhatnak a Max Payne 3-mal. Az alkalmazás tölthető az App Store-ból Macintosh gépekre.

Bővebben
2013
jan
17
Hír

Utolsó DLC-t kap a Max Payne 3

0

A tavaly megjelent Max Payne 3-hoz készült bővítmények elfogytak, jövő héten érkezik az utolsó DLC a játékhoz, a jövőben nem készül már több. Az utolsó expanzió értelemszerűen a multiplayer módot bővíti majd ki.

Bővebben
2012
okt
18
Hír

Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack DLC

0

Bár már mindenki a GTA V-tel kapcsolatos információkat várja, a Rockstar Games ezerrel dolgozik a Max Payne 3 kiegészítőkön, melyből a legújabb október végén lesz elérhető, Hostage Negotiation Pack címen.

Bővebben
2012
okt
3
Hír

Max Payne 3: Hostage Negotiation DLC részletek

0

A Rockstar a közeljövőben indítja útjára a Hostage Negotiation DLC-jét a Max Payne 3-hoz, melyről most információkkal tudunk nektek szolgálni. Az expanzió még idén ősszel letölthető lesz.

Bővebben
2012
aug
23
HírVideó

Max Payne 3 DLC érkezik jövő héten

0

A Rockstar sajtóközleményében jelentette be, hogy a jövő héten újabb expanzióval gazdagodik a néhány hónapja debütált Max Payne 3. A kiegészítő a Disorganized Crime Pack nevet kapta a keresztségben.

Bővebben
2012
aug
1
Hír

Max Payne 3 DLC menetrend

0

Májusi megjelenésekor a Rockstar bejelentette, hogy a Max Payne 3 összesen hét expanziót fog kapni életciklusa alatt, beleértve a már megjelent Local Justice térképcsomagot. A következő, a Disorganized Crime Pack augusztusban érkezik ingyen. Itt a teljes menetrend.

Bővebben
2012
jún
29
HírVideó

Max Payne 3 – trailert kapott a Local Justice DLC

0

A napokban beharangozott Max Payne 3: Local Justice DLC kedvcsináló trailert kapott, mellyel a Rockstar Games próbálja minél hosszabb ideig szavatossá tenni a játék multiplayer szegmensét. A csomag is ezt a célt szolgálja.

Bővebben
2012
jún
28
Hír

Max Payne 3: Local Justice DLC

0

A Rockstar bejelentette, hogy a jövő héten jelenik meg a Max Payne 3 első multiplayer expanziója, a Local Justice DLC, mely a kis késésért cserébe kedvezőbb áron szerezhető be, mint azt eredetileg tervezték.

Bővebben
2012
jún
11
Hír

Magyar játék TOP10 – a Max Payne 3 az élen

0

Helyre került végre a rend, s a Max Payne 3 átvette a legkelendőbb szoftver szerepét a magyar toplistán. Hogy miért nem volt benne az első tízben két hétig, az továbbra is rejtély marad, de a Ghost Recon: Future Soldier-t helyretette csúnyán.

Bővebben
2012
jún
1
HírVideó

Max Payne 3 PC launch trailer

0

A június első napja nem csak a nyarat, de Max Payne-t is elhozta a még mindig PC-n játszók számára, ugyanis mai napon jelenik meg számítógépekre a játék harmadik epizódja, melynek konzolos verziójától megremegett a térdünk. Itt a launch trailer.

Bővebben
2012
máj
24
Hír

Ráncfelvarrást kapott a Max Payne 3 multija

0

Múlt héten pénteken jelent meg Európában a Rockstar új siker lövöldéje, a Max Payne 3, s néhány nap eltelte után a játék multiplayer módja ráncfelvarráson ment keresztül, melyek az XP-t és a megszerzett pénzt érintik.

Bővebben
2012
máj
23
Hír

Hárommillió Max Payne 3 az üzletekben

0

Mintha kicsit alábecsülte volna a Max Payne 3 sikerét annak kiadója, a Take-Two Interactive, ugyanis a múlt heti megjelenés alkalmából világszerte hárommillió példányt szállítottak ki az üzletekbe.

Bővebben
2012
máj
21
Hír

UK Charts – a Max Payne 3 lenyomta a Diablo-t

0

Bár több napnyi előnye volt a Diablo III-nak a Max Payne 3-mal szemben, ami csak múlt hét pénteken jelent meg, nem tudott élni vele a Blizzard RPG-je, ugyanis a legnépszerűbb játékszoftver a Max Payne 3 lett az Egyesült Királyságban.

Bővebben