Medal of Honor: Warfighter | Konzol Center
2012
dec
18
HírVideó

MoH: Warfighter – Zero Dark Thirty DLC launch trailer

0

A Medal of Honor: Warfighter soron következő DLC-je, a Zero Dark Thirty tegnap mától elérhető Xbox 360-ra (tegnap PC-re, holnap PSN-re), s ebből az alkalomból megérkezett a bővítmény launch trailere.

Bővebben
2012
dec
15
Hír

Jövő héten érkezik az új MoH: Warfighter DLC

0

Hétfőtől lesz elérhető a Medal of Honor: Warfighter új kiegészítője, mely Európában The Hunt Map Pack néven kerül forgalomba. Először PC-re, rá egy-egy nappal pedig az Xbox 360 és a Playstation 3 verzió lesz megkaparintható.

Bővebben
2012
nov
7
Hír

MoH: Warfighter – videón a Zero Dark Thirty Map Pack

0

Decemberben érkezik a Medal of Honor: Warfighter első DLC-je, melyhez az Electronic Arts egy friss előzetest mellékelt. A Zero Dark Thirty Map Pack nem feltétlenül tartozik majd a fizetős kategóriába.

Bővebben
2012
nov
2
Hír

Michael Pachter temeti a Medal of Honor-t

0

Az Electronic Arts sem rejti véka alá, hogy nem elégedett azzal, amilyen fogadtatást kapott a Medal of Honor: Warfighter. Michael Pachter ennél is tovább megy, szerinte a Warfighter gyakorlatilag kinyírta a Medal of Honor-sorozatot.

Bővebben
2012
nov
1
Hír

7 millió felett jár a FIFA 13

0

Az Electronic Arts nyilvánosságra hozta aktuális üzleti negyedévéhez kapcsolódó pénzügyi jelentését, melyből egyrészt kiderült, hogy a kiadó a második negyedévben veszteséges volt, másrészt pedig az, hogy a FIFA 13 rendkívül sikeres.

Bővebben
2012
okt
27
Hír

MoH: Warfighter – hány órás is a kampány?

0

Miután a hét elején megjelent a Medal of Honor: Warfighter, az Electronic Arts eltávolította weboldaláról azt a korábbi információt, miszerint a játék kampány módja 10 óra hosszú. A valóság az, hogy jobb esetben gyakorlatilag csak a fele.

Bővebben
2012
okt
25
Teszt

Medal of Honor: Warfighter teszt

0

Hadd kezdjem egy személyes felütéssel: mindig is kedveltem a Medal of Honor-játékokat, főleg a második világháborút témaként boncolgatókat. Mindegyiknek volt egy sajátos hangulata, mely a 2010-es reboot-tal veszni látszott.

Bővebben
2012
okt
24
Hír

Medal of Honor: Warfighter teszt hamarosan

0

Az Egyesült Államokban tegnap, hazánkban pénteken jelenik meg az Electronic Arts idei sztárlövöldéje, a Medal of Honor: Warfighter, melynek nem kevés AAA kategóriás játékkal kell felvennie a versenyt az erős őszi mezőnyben.

Bővebben
2012
okt
23
Hír

Az EA tart a MoH: Warfighter bukásától?

0

A tengeren túl ma jelenik meg a Medal of Honor: Warfighter, s olyan dolog történt a játék tesztkódjait illetően, ami még korábban nem nagyon: az Electronic Arts – vélhetően tartva a kudarctól – nem küldte ki időben azokat a legnagyobb magazinoknak.

Bővebben
2012
okt
21
HírVideó

MoH: Warfighter – Zero Dark Thirty DLC

0

Mindazok, akik előrendelik a Medal of Honor: Warfighter című játékot, ingyen juthatnak hozzá a Zero Dark Thirty Map Pack-hez, jelentette be az Electronic Arts. A térképcsomag a világ legveszélyesebb helyeire kalauzolja el a játékosokat.

Bővebben
2012
okt
19
HírVideó

MoH Warfighter – multiplayer launch trailer

0

Egy héttel a játék megjelenése előtt a Danger Close elérkezettnek látta az időt, hogy közzétegye a Medal of Honor: Warfighter multiplayer launch trailerét. A játékosok megválaszthatják azt is, hogy melyik nemzethez szeretnének tartozni.

Bővebben
2012
okt
16
HírVideó

Medal of Honor: Warfighter televíziós spot

0

Már csak egy hét van hátra a Medal of Honor: Warfighter megjelenéséig, s az Electronic Arts már gőzerővel nyomatja a reklámokat a televízióban is. Ezúttal egy ilyen spot került a kezünkbe, melyen azt tudhatjuk meg, kik is azok a Tier 1 operátorok.

Bővebben
2012
okt
8
Hír

Dupla lemezen érkezik Xbox-ra a Medal of Honor

0

A Danger Close bejelentette, hogy a Medal of Honor Xbox 360-as verziója két lemezen terpeszkedik majd. Nagyon nem lepődünk meg rajta, hisz a Battlefield 3 tavaly szintén két lemezen került az üzletekbe.

Bővebben
2012
okt
6
HírVideó

Így fest a Medal of Honor: Warfighter béta

0

Ha Xbox 360-on játszol, és szereted az FPS-eket, jó esély van arra, hogy már le is töltötted a Medal of Honor: Warfighter bétát, és neki is álltál az ellenfél lekaszabolásának. Ha PC-n vagy PS3-on játszol, akkor nem marad más neked, mint megnézni a mellékelt videót.

Bővebben