megjelenési dátum | Konzol Center
2012
feb
1
Hír

Gotham City Impostors megjelenési dátum

0

A Gotham City Impostors új, s egyben végleges megjelenési dátumot kapott, már csak jövő hétig kell várni, és indulhat a multiplayer lövölde Batman világában. Ha nem próbáltad a demót, pár nap múlva már a végleges verziót tolhatod.

Bővebben
2012
jan
17
Hír

Csak májusban jelenik meg a Max Payne 3

0

A Rockstar Games soron következő TPS játéka, a Max Payne 3 megjelenése két hónapot csúszik, az eredetileg kitűzött márciusi megjelenés helyett a játék csak május 18-án jelenik meg. Konzolokra. PC-re csak júniusban.

Bővebben
2012
jan
13
HírVideó

A március a Silent Hill hónapja

0

A Konami bejelentette három Silent Hill cím márciusi megjelenését. Érkezik a Silent Hill HD Collection, a Silent Hill Book of Memories és a Silent Hill Downpour.

Bővebben
2012
jan
13
Hír

Armored Core V megjelenési dátum

0

Ha egy intenzív kis mecha csetepatéra vágysz, akkor fontold meg az Armored Core V megvásárlását. A Namco Bandai bejelentette, hogy a játék március 23-án érkezik Európába.

Bővebben
2012
jan
12
HírVideó

Unit 13 megjelenési dátum

0

A Sony megerősítette a Unit 13 megjelenési dátumát. A PlayStation Vita Észak-Amerikai és Európai megjelenését követően jön az akciójáték is.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

Mégsem jelenik meg februárban a Diablo III

0

Bizonyára sokan fellelkesedtetek a Diablo III február elsejei megjelenésének lehetőségétől, amit a Best Buy áruházlánc tett közzé.  Sajnos, le kell hűtenünk a lelkesedést, a Blizzard azonnal cáfolt.

Bővebben
2012
jan
8
HírPletyka

Februárban érkezhet a Diablo III

0

Amíg a Blizzard nem nyilatkozik megjelenés ügyben, addig bizony minden megjelenés csak találgatás. Ugyanakkor mindig intő, ha a nagy kereskedelmi láncok beáraznak egy játékot, s a Diablo III esetében ez történt.

Bővebben
2012
jan
6
Hír

Végleges Silent Hill: Downpour megjelenési dátum

0

A Silent Hill: Downpour olyan játék, melyet már többször is elhalasztottak. Habár tavalyra tervezték eredetileg a megjelenést, később 2012-re tolták, hogy ne kelljen a karácsonyi szezonban nagy címekkel versenyeznie.

Bővebben
2011
dec
23
Hír

PS Vita nyitócímek

0

Bár Japánban már megjelent a Sony új kézikonzolja, a PlayStation Vita, Európában és Amerikában még várni kell azonban rá, egészen 2012. február 22-ig. Mostantól publikus a nyitócímek listája.

Bővebben
2011
dec
17
HírVideó

Japánban már kapható a PS Vita

0

Tegnap bármilyen fennakadás nélkül elstartolt Japánban a PlayStation Vita, s ez alkalomból van látnivalónk is, amit megmutatunk. A magyar premier még odébb van kicsit.

Bővebben
2011
dec
15
Hír

Risen 2: Dark Waters megjelenési dátum

0

Egészen konkrét megjelenési dátumot kapott a német RPG, a Risen 2: Dark Waters, mely jövő áprilisban teszi tiszteletét a kereskedők polcain. Visszafogott nyitány várható.

Bővebben
2011
dec
10
HírVideó

Batman: Arkham City Lockdown megjelenés

0

Az iOS eszközök tulajdonosai sem maradnak Batman: Arkham City játék nélkül, ugyanis megjelent a játék iPhone, iPad, iPod Touch változata, a Batman: Arkham City Lockdown.

Bővebben
2011
dec
10
Hír

Darksiders II megjelenés

0

A THQ akciójátékának, a Darksiders-nek a folytatása jövő nyáron jelenik meg Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra, adta hírül a Game Informer. Wrath helyett Death a főszereplő.

Bővebben
2011
dec
9
Hír

Márciusban jelenik meg a Ninja Gaiden III

0

Már a harmadik epizódjánál tart a Ninja Gaiden, melynek legfrisseb része Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra jelenik meg. Tegnap óta már azt is tudni lehet, hogy mikor.

Bővebben