Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes | Konzol Center
2014
Már
27
Hír

Nem fogy jól a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

0

A közelmúltban jelent meg a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, melyet vegyesen fogadott a nemzetközi sajtó. Nem kis részben azért, mert a kétórás játék 10 ezer forintba kerül, ami enyhén szólva is vicces. Nem is fogy jól. 

Bővebben
2014
Már
18
Hír

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes teszt

0

Ma jelent meg az Egyesült Államikban Kojima mester legújabb műve, avagy, a Phantom Pain előzményjátéka, mely leginkább csak egy demónak mondható. A kritikusok nekiestek, és szépen érkeznek az első teszteredmények. 

Bővebben
2014
feb
19
HírVideó

MGS 5 Ground Zeroes – grafikai összehasonlítás

0

A Kojima Productions jóvoltából egy friss videót kaptunk a Metal Gear Solid 5 Ground Zeroes-ból, mely ezúttal egy grafikai összehasonlító anyag: Xbox One, Xbox 360, PS3 és PS4 platformokon mutatja ki a foga fehérjét.

Bővebben
2013
dec
10
GalériaHír

Bemutatták a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes dobozképét

0

A Konami megmutatta a világnak a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Xbox 360 és PS3 dobozképét, egyúttal bejelentette, hogy a játék 2014. március 18-án kerül az üzletek polcaira, a MGS V: The Phantom Pain előzményjátékaként.

Bővebben
2013
nov
16
HírVideó

MGS5: Ground Zeroes – 12 percnyi PS4 játékmenet

0

A Konami és a Kojima Productions egy friss előzetest tettek közzé a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes-ból, melyen tizenkét percen keresztül kukkanthatunk bele a játék PlayStation 4-es verziójába.

Bővebben
2013
nov
4
Hír

Tavasszal érkezik a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

0

Hideo Kojima végre ködöt oszlatott és bejelentette, hogy jövő tavasszal válik letölthetővé az új Metal Gear Solid-játék, ami a Phantom Pain-nek lesz amolyan előzményjátéka. Ráadásul csökkentett árat is beharangoztak.

Bővebben