Metal Gear Solid 5: Phantom Pain | Konzol Center
2016
aug
30
Hír

Jön a Metal Gear Solid V Definitive Edition

0

A tavaly megjelent Metal Gear Solid V: Phantom Pain Definitive-kiadást kap, jelentette be a Konami. A csomagot egy ideje már pletykálták, most már itt a bizonyosság. 

Bővebben
2015
Júl
3
HírVideó

Videón a Metal Gear Solid V speciális kiadásai

A Konami jóvoltából két videót tudunk megmutatni a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain speciális kiadásairól, az egyik magát a gyönyörű PS4-et, a másik pedig egy játékpakkot mutat be! 

Bővebben
2015
jún
18
E3HírVideó

E3 2015: Metal Gear Solid V The Phantom Pain demó

Az IGN jóvoltából most negyven percen keresztül nézheted meg, hogy milyen is lesz a szeptember elsején PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra, X360-ra és PC-re megjelenő játék. 

Bővebben
2015
jún
10
Hír

Gyönyörű PS4-es csomagot kap a Metal Gear Solid V

Alighanem az eddig megjelent legszebb PlayStation 4-csomagot kapja a szeptember elsején megjelenő Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. A csomag csak Európában lesz kapható. 

Bővebben
2014
aug
21
gamescomHírVideó

Bemutatkozik a MGS V The Phantom Pain többjátékos módja

Nyilvánosságra került az a felvétel, melyet Hideo Kojima és a Konami mutatott be zárt ajtók mögött a gamescom-on a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain többjátékos módjáról. A felvétel 22 percig pörög. 

Bővebben
2014
jún
19
HírVideó

Fél órán át mozog a The Phantom Pain

0

Hideo Kojima először nem akarta, de a rajongók nyomására most mégis megosztotta azt az E3-as felvételt, melyen a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain mozog fél órán át. A teljes videó ennél jóval hosszabb, sok alatta a duma. 

Bővebben
2014
feb
5
Hír

Két óránál is rövidebb a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes kampánya

0

A Game Informer legfrissebb számában bemutatásra került a Metal Gear Solid V, rengeteg képpel és információval. A játék két részben érkezik, mint korábban mi is beszámoltunk róla, azonban az első résszel kapcsolatban van egy ramaty hírünk.

Bővebben
2013
nov
4
Hír

Tavasszal érkezik a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

0

Hideo Kojima végre ködöt oszlatott és bejelentette, hogy jövő tavasszal válik letölthetővé az új Metal Gear Solid-játék, ami a Phantom Pain-nek lesz amolyan előzményjátéka. Ráadásul csökkentett árat is beharangoztak.

Bővebben
2013
Sze
25
HírVideó

Metal Gear Solid 5 – a nyitó képsorok

0

A Tokyo Game Show alkalmából a Konami három videót is levetített a Metal Gear Solid 5-ből, melyek egyike a játék nyitó képsorait ábrázolja, angol szinkronnal. A másik két videó egy éjszakai, és egy nappali küldetést mutat meg.

Bővebben
2013
Sze
20
HírVideó

TGS 2013: Masszív Metal Gear Solid 5 felvétel

0

A Tokyo Game Show alkalmából előkerült egy vaskos Metal Gear Solid 5 felvétel, melyen tizenkét percen keresztül nézhettek bele a játékba. Kis japán kommentárral ugyan, de annyi baj legyen!

Bővebben
2013
Sze
6
HírVideó

Fejlesztők kritizálják a Metal Gear Solid 5 hősnőjét

0

Hideo Kojima úgy tűnik, kiverte a biztosítékot a Metal Gear Solid 5-tel. A játék hősnője, Quiet sokak szerint túlságosan is erotikus. A Halo-t készítő 343 Industries egyik fejlesztője ennél sokkal tovább ment.

Bővebben
2013
Sze
6
HírVideó

Metal Gear Solid 5 fejlesztői napló

0

Új fejlesztői naplót kapott a Metal Gear Solid 5, melyen a Quitet alakító Stefanie Joostent láthatjuk a mo-cap munkálatok közben. A végeredmény a lány játékba digitalizált arca, alakja és mozgása lesz.

Bővebben
2013
jún
10
E3HírVideó

E3 2013: Metal Gear Solid 5 gameplay

0

Néhány perce lett vége a Microsoft sajtótájékoztatójának, ahol a legelső játék a Metal Gear Solid 5: Phantom Pain volt. Hideo Kojima megerősítette, hogy a játék Xbox One-ra is érkezik. Íme az előzetes.

Bővebben