Metal Gear Solid: Ground Zeroes | Konzol Center
2014
Már
21
HírVideó

Öt perc alatt játszotta végig a MGS5: Ground Zeroes-t

0

Sok értelmét nem látom a speed run néven elhíresült új dilinek, amikor gémerek azon versenyeznek, ki szalad hamarabb végig egy játékon, de vicces azért látni, hogy egy Metal Gear Solid V: Ground Zeroes-t öt perc alatt kivégeznek. Íme. 

Bővebben
2014
Már
18
HírVideó

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes launch trailer

0

Észak-Amerikában már az üzletek polcain figyel a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, s ebből az alkalomból a játék utolsó előzetese is napvilágot látott, a launch trailer. A nyúlfarknyi hosszú (120 perc játékidő) játékért elég sokat kérnek érte. 

Bővebben
2014
feb
5
Hír

Két óránál is rövidebb a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes kampánya

0

A Game Informer legfrissebb számában bemutatásra került a Metal Gear Solid V, rengeteg képpel és információval. A játék két részben érkezik, mint korábban mi is beszámoltunk róla, azonban az első résszel kapcsolatban van egy ramaty hírünk.

Bővebben
2012
Sze
29
Hír

Metal Gear Solid: Ground Zeroes – bázisépités

0

Ha tetszett a MGS: Peace Walker-ben az a lehetőség, hogy bázisodat saját ízlésed szerint alakíthasd, akkor jó hírünk van: ugyanez a funkció visszatér a Ground Zeroes-ban, kibővített formában.

Bővebben
2012
Sze
3
HírVideó

Metal Gear Solid: Ground Zeroes – bővített előzetes

0

Bár már megmutattuk a Metal Gear Solid: Ground Zeroes legelső, tíz perces előzetesét, melytől könnyen lehidalhattál, most még többet tudunk megmutatni Kojima legújabb szerzeményéből, mely extra egy-két percet ad az eredeti előzeteshez.

Bővebben
2012
Sze
2
HírVideó

Metal Gear Solid: Ground Zeroes előzetes

0

A jelenleg is zajó PAX-on Hideo Kojima meglepetést hozott a Metal Gear sorozat rajongóinak, ugyanis előkerült a régóta beszélt első trailer a Metal Gear Solid: Ground Zeroes című alkotásból, mely annyira jól néz ki, hogy büntet! Tíz percnyi ámulat következik.

Bővebben