Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | Konzol Center
2016
okt
9
HírVideó

Metal Gear Solid V – a definitív kiadás előzetese

0

Jövő héten érkezik a Metal Gear Solid V: The Definitive Experince, mely a Konami szerint három játékot foglal magába: a Ground Zeroes, a MGSV: The Phantom Pain és a Metal Gear Online. 

Bővebben
2015
Sze
19
HírVideó

Bemutatkozik a Metal Gear Online

A Konami újabb információkat tálalt fel egy videó formájában a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain többjátékos módjáról. Ezúttal a Bount Hunter-mód mutatkozik be. 

Bővebben
2015
Sze
7
HírVideó

3 millió Metal Gear Solid V-öt vettek a boltok

Remek rajtot fogott a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, az indulás napjára ugyanis 3 millió példányt szállítottak ki az üzleteknek. A Konami örülhet, Kojima pedig magában röhög. 

Bővebben
2015
Sze
2
HírVideó

Hideo Kojima elköszön a rajongóktól

Megjelent a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, s Kojima-mester személyesen köszön el egy videóban a rajongóktól. Egy korszak lezárult, még ha nem is szépen, sokaknak sokat jelentett. 

Bővebben
2015
aug
25
HírVideó

Metal Gear Solid V launch trailer

A szeptember elsejei megjelenés előtt befutott a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain utolsó előzetese, maga Hideo Kojima rendezte. Több ilyet a keze alól vélhetően nem láthatunk többet. 

Bővebben
2015
aug
20
HírVideó

Videón a Metal Gear-történelem

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain közeledtével a Sony összetett egy rövid videót, mely összefoglalja a PlayStation és a Metal Gear közös történelmét. Egyelőre csak japánul érhető el. 

Bővebben