Metal Gear Solid | Konzol Center
2012
Már
18
Hír

31 millió Metal Gear kelt el

0

Sokan közületek még nem is éltetek 1987-ben, amikor az első Metal Gear játék napvilágot látott, s ami azóta nem túlzás azt állítani, hogy meghódította a világot. Huszonöt év alatt az összes Metal Gear játékból több mint 31 millió kópia fogyott.

Bővebben
2011
aug
5
Hír

Jól zárta a negyedévet a Konami

0

Sem a Pro Evolution Soccer, sem pedig a Metal Gear Solid játékok nem teljesítettek jól, a cég a közösségi játékokból profitálni tudott, s így nyereséggel zárta le a második negyedévet.

Bővebben
2010
ápr
21
Hír

Csúcson a Metal Gear Solid Peace Walker

0

A Metal Gear Solid Peace Walker jövő héten érkezik Japánba. Ahogy ez ott lenni szokott, a legnagyobb japán játékmagazin, a Famitsu, közzé teszi a héten az értékelését. A kiszivárgott információk szerint a PSP játék tökéletes értékelést kapott, mind a négy kritikus 10-ből 10 pontot adott a játéknak.

Bővebben
2010
ápr
7
Hír

Metal Gear Solid meglepetés

0

A Konami több, eddig be nem jelentett meglepetéssel készül a Metal Gear Solid: Peace Walker-ben. Ebből egy most kiszivárgott. A Famitsu reppentette fel a hírt, hogy a Konami és a Capcom iparágat megrázó szövetségre lépett, melynek eredménye, hogy Monster Hunter elemek is bekerülnek a Peace Walker-be.

Bővebben
2010
Már
17
Hír

Metal Gear Solid: Peace Walker csúszás

0

A rossz hírrel kezdem, a Metal Gear Solid: Peace Walker kiadása májusról június elejére tolódik. A Solid Snake előzményéről és a Naked Snake folytatásáról van szó, ami PSP konzolra jelenik meg a közeljövőben.

Bővebben