Metro: Exodus | Konzol Center
2020
feb
22
Hír

Jól fogy a Metro Exodus Steamen

0

Miután az Epic Games Store-ral kötött exkluzivitása lejárt, a Metro Exodus megjelent a Steam-en is. A kiadó információi szerint a játék jól fogyott a megjelenését követő néhány napban.

Bővebben
2019
feb
16
HírVideó

Launch trailert kapott a Metro: Exodus

0

Kicsit csúszva bár, de a megjelenés napján megérkezett a Metro: Exodus utolsó előzetese. A játékról már az embargó is felszállt, a teszterek leginkább jó iparosmunkának minősítették a 4A Games játékát. 

Bővebben
2019
feb
1
HírVideó

Ilyen lesz a Metro: Exodus világa

0

Új előzetest kapott a Metro: Exodus, mely a játék világát mutatja be. Szinte mindenről szó van benne, szereplők, harcrendszer, döntések, atmoszféra. Aki ettől nem kap kedvet a játékhoz, már nem is nagyon fog! 

Bővebben
2019
jan
29
Hír

Epic Games Store-exkluzív lesz a Metro: Exodus

0

Az Epic Games egy újabb maflást kevert le a Valve-nek legújabb megállapodásával, ugyanis a The Division 2 után újabb játékot szerződtetett a virtuális áruházhoz. Igaz, hogy csak egy évre. 

Bővebben
2019
jan
27
HírVideó

Fejlesztői naplón a Metro: Exodus

0

A 4Games egy fejlesztői naplót dobott fel az éterbe, mely a Metro: Exodus grafikus motorjának képességeiről szól. A gameplay jelenetekkel tarkított fejlesztői beszélgetés érdekes dolgokat árul el a játékról. 

Bővebben
2019
jan
23

Metro Exodus – Artyom fegyverei

0

Új előzetest kapott a Metro: Exodus, melyben Artyom halálos fegyverarzenálját vehetjük most szemügyre. Február 15-ig lehet szemezgetni velük, utána pedig élesben is kipróbálni őket.

Bővebben
2018
dec
14
Hír

Korábban érkezik a Metro: Exodus

0

A Deep Silver és a 4A Games bejelentette, hogy a Metro: Exodus  aranylemezre került, és a sorozatgyártási fázis következik. Ráadásul minden olyan jól megy, hogy egy héttel hamarabb jelenik meg a játék. 

Bővebben
2018
okt
7
Hír

A Metro Exodus hosszabb lesz, mint elődei együttesen

0

A 4A Games egy ideje már bejelentette következő játékát, a Metro Exodust, de az csak most derült ki egy fejleszői interjúból, hogy a játék mennyire lesz tartalmas. Nincs félnivaló, lesz benne bőven tartalom. 

Bővebben
2018
aug
24
gamescomHír

GC 2018: Vaskosabb videón a Metro Exodus

0

A Metro Exodus 2019. február 22-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, és az IGN jóvoltából most közel negyedórán keresztül nézhetsz bele a lövölde történetébe. 

Bővebben
2018
aug
16
HírVideó

Előrendelhető a Metro Exodus

0

A Metro: Exodus mostantól előrendelhető, mind digitálisan, mind pedig lemezes formátumban. A digitális Gold-kiadás az alapáték mellett a szezonbérletet is tartalmazza. 

Bővebben
2018
máj
17
Hír

Csak jövőre jön a Metro Exodus

0

A napokban tette közzé a THQ Nordic a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy a 4A Games posztapokaliptikus játéka, a Metro Exodus csak 2019-ben kerül az üzletek polcaira. 

Bővebben
2017
dec
9
HírVideó

Új előzetesen a Metro: Exodus

0

A The Game Awards-on a Metro: Exodus is felbukkant egy előzetes erejéig, melyen Artyom jeges-fagyos vidéken barangol magányosan. A megjelenésre még egy évet várni kell, addig megfagy szegény! 

Bővebben