Metro: Last Light | Konzol Center
2015
jún
3
Hír

Konzolos demót kapott a Metro Redux

Nevezzük bátran példaértékűnek azt, amit a Deep Silver csinált: a Metro Redux demóját letölthetővé tette PS4-re és Xbox One-ra, mellyel a játék egyharmadát (!) tolhatjuk végig költségek nélkül. 

Bővebben
2014
máj
22
HírVideó

Hivatalos a Metro Redux

0

A 4A Games hivatalosan is bejelentette, hogy piacra dobja Metro Redux címmel a Metro 2033 és Metro: Last Light című játékait, azonban a csomagot alaposan át is dolgozza. Fejlettebb AI, új tartalmak és felhúzott grafika vár majd a játékosokra. 

Bővebben
2014
Már
31
HírPletyka

Metro Redux címmel érkezhet jelenlegi konzolokra a sorozat

0

A jelenlegi generációs konzolokra, azaz a PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenhet meg az eddig elkészült két Metro-játék, mely a Metro Redux címet kaphatja a keresztségben, derült ki egy friss szivárogtatásból. 

Bővebben
2013
Sze
4
HírVideó

Tölthető a Metro: Last Light második DLC-je

0

Megérkezett a Metro: Last Light második DLC-je, a Tower Pack, melyet már lehet is szépen letölteni 5 dollárért cserébe. Egyúttal a kiegészítőből egy masszív gameplay is kiszivárgott, melyet nem rejtünk el előletek!

Bővebben
2013
Júl
18
HírVideó

Metro: Last Light – Faction DLC trailer

0

Tegnap óta letölthető a Metro: Last Light-hoz készült DLC, a Faction Pack, mely új küldetésekkel bővíti az alapjátékot. Mindezért 400 MS pontot vagy 4,99 eurót kell legombolni, az előzetes azonban ingyen van.

Bővebben
2013
jún
1
Hír

A kiadó elégedett a Metro: Last Light rajtjával

0

Múlt héten indult el a konzolok és számítógépek felé a Metro: Last Light, s az első hét eladási adataival a játék kiadója, a Deep Silver maximálisan elégedett. Ezzel a teljesítménnyel a darab megelőzte elődjét, a Metro 2033-at.

Bővebben
2013
máj
14
HírVideó

Metro: Last Light launch trailer

0

A tengeren túlon ma, hazánkban pénteken jelenik meg a Metro: Last Light, mely alkalomból megérkezett a játék launch trailere. A kritikusok már rátették a mancsukat a játékra, és megszülettek az első eredmények is.

Bővebben
2013
máj
11
HírVideó

Metro: Last Light – parás felvételek

0

Jövő héten pénteken jelenik meg a Metro: Last Light, s az utolsó előzetesek egyike nem bízza a véletlenre, több percen keresztül adagolja a parás hangulatot, ahogy az alagutak között bolyongunk. Xbox 360, PS3 és PC platformokon keresd megjelenéskor.

Bővebben
2013
ápr
30
HírVideó

Metro: Last Light előzetes érkezett

0

Május 17-én kerül az üzletek polcaira a Metro: Last Light, így éppen itt volt az ideje egy új kedvcsinálónak. A kétperces videón egy Anna nevű mesterlövész mesél Artyom múltjáról.

Bővebben
2013
ápr
23
HírVideó

Metro: Last Light – a cuccok és fegyverek

0

Megérkezett a Deep Silver jóvoltából a harmadik túlélő kézikönyv a Metro: Last Light-hoz, melyből a fegyverekről és a felszereléseinkről szerezhetünk alaposabb ismereteket. A kiadó ezzel befejezte a sorozatot, hamarosan az üzletek polcain a játék.

Bővebben
2013
ápr
18
Hír

Metro: Last Light gépigény

0

Hamarosan az üzletekbe került a Metro: Last Light, s ebből az alkalomból az Nvidia közzétette a játék gépigényét, így mindenkinek van ideje gépet fejleszteni, vagy eldönteni, hogy megfelelő minőségben fut-e majd a játék a PC-n. Íme.

Bővebben
2013
ápr
16
HírVideó

Metro: Last Light – a második túlélési tipp

0

A Deep Silver közzétette a Metro: Last Light túlélési tippjeiről indított videósorozatának második epizódját, melyen a földalatti kompániákról lesz szó, illetve döntéseink következményéről. Megjelenés május 17-én, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
ápr
15
GalériaHír

Friss képeken a Metro: Last Light

0

Egy szemfüles orosz oldal jóvoltából egy maroknyi friss képet tudunk megmutatni a Metro: Last Light-ból, s akit még nem hozott lázba a játék, az nézegesse kicsit a képeket, és egészen biztosan ráhangolódik.

Bővebben
2013
ápr
9
HírVideó

Metro: Last Light – túlélési tippek

0

A Deep Silver követi a Square Enix példáját, s a Tomb Raider-hez hasonlóan ők is indítottak egy videósorozatot, melyben túlélési tippekkel szolgálnak a hamarosan megjelenő Metro: Last Light-hoz. Íme az első rész.

Bővebben