Metro Redux | Konzol Center
2015
jún
3
Hír

Konzolos demót kapott a Metro Redux

Nevezzük bátran példaértékűnek azt, amit a Deep Silver csinált: a Metro Redux demóját letölthetővé tette PS4-re és Xbox One-ra, mellyel a játék egyharmadát (!) tolhatjuk végig költségek nélkül. 

Bővebben
2014
aug
27
HírVideó

Metro Redux launch trailer

Hazánkban péntektől lesz elérhető a Metro Redux, mely konzolokon 1080p felbontás mellett 60 képkocka per másodperc sebességgel fut majd. A megjelenés mellé természetesen dukál az utolsó előzetes, a launch trailer. 

Bővebben
2014
aug
10
HírVideó

Remekül fest a Metro Redux

Egy friss előzetes hivatott bemutatni mindazt, amit a Metro Redux “művelt” a Metro 2033 és Metro: Last Light című játékokkal, s melyen össze lehet hasonlítani, hogy mennyiben is lesz más a játék külsőleg, tartalmilag, illetve a mechanikát illetően. 

Bővebben
2014
jún
24
Hír

Metro Redux megjelenési dátum

0

Megjelenési dátumot kapott a Metro-sorozat epizódjait magába foglaló Metro: Redux, és minderre már nem is kell sokáig várni, derült ki a kiadó közelményéből. 

Bővebben
2014
máj
25
HírVideó

Befutott az első Metro Redux videó

0

Idén nyáron kerül az üzletekbe a Metro Redux, mely az első két Metro-játékot és azok összes DLC-it tartalmazza majd. A hivatalos bejelentés már meg volt, íme most a legelső videó a csomagról. 

Bővebben
2014
máj
22
HírVideó

Hivatalos a Metro Redux

0

A 4A Games hivatalosan is bejelentette, hogy piacra dobja Metro Redux címmel a Metro 2033 és Metro: Last Light című játékait, azonban a csomagot alaposan át is dolgozza. Fejlettebb AI, új tartalmak és felhúzott grafika vár majd a játékosokra. 

Bővebben
2014
Már
31
HírPletyka

Metro Redux címmel érkezhet jelenlegi konzolokra a sorozat

0

A jelenlegi generációs konzolokra, azaz a PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenhet meg az eddig elkészült két Metro-játék, mely a Metro Redux címet kaphatja a keresztségben, derült ki egy friss szivárogtatásból. 

Bővebben