Michael Pachter | Konzol Center
2017
Júl
10
Hír

Pachter szerint két év múlva jön a PlayStation 5

0

Michael Pachter, a híres/hírhedt iparági elemző szerint biztosan nem jön jövőre még a PlayStation 5, annak megjelenését 2019-re jósolja S az előrelépés is kisebb lesz, mint sokan remélik. 

Bővebben
2016
jan
10
Hír

Pachter szerint 2019-ben érkezik az új konzolgeneráció

0

Még csupán két év telt el az Xbox One és a PlayStation 4 megjelenése óta, máris sokan azon gondolkodnak, hogy vajon mikor jöhet majd az új generáció. Michael Pachter jósol, meg is indokolja. 

Bővebben
2014
jan
3
Hír

Pachter: A PlayStation 4 nyeri az új generációt

0

Michael Pachter elég serényen kezdi az évet, s csak úgy ontja magából legújabb jóslatait. A legfrissebb szerint a nemrég beköszöntött új generációt a PlayStation 4, azaz a Sony fogja megnyerni a Microsofttal szemben.

Bővebben
2013
aug
12
Hír

Pachter: A PlayStation Vita halott

0

Megjelenése óta Canossa-járásra van ítélve a Sony új handheld konzolja, a PlayStation Vita, a japán kiadó csak szenved a konzollal, bár lehet, hogy ők is belátták, hogy a helyzet reménytelen. Michael Pachter egyenesen eltemette a Vitát, az ugyanis szerinte halott.

Bővebben
2013
Már
10
Hír

Michael Pachter: Ez lesz az utolsó konzolgeneráció

0

Michael Pachter, a hírhedt videojáték-ipari elemző a napokban egy prezentációt tartott a South by Southwest (SXSW) nevű rendezvényen, ahol a következő generációs konzolokkal kapcsolatban osztotta meg gondolatait.

Bővebben
2012
nov
2
Hír

Michael Pachter temeti a Medal of Honor-t

0

Az Electronic Arts sem rejti véka alá, hogy nem elégedett azzal, amilyen fogadtatást kapott a Medal of Honor: Warfighter. Michael Pachter ennél is tovább megy, szerinte a Warfighter gyakorlatilag kinyírta a Medal of Honor-sorozatot.

Bővebben
2011
nov
24
Hír

Pachter: 2014-ig nem lesz nextgen Xbox

0

Michael Pachter, iparági elemző beszólt az utóbbi hónapok pletykaáradatának, s próbálja lehűteni a kedélyeket, mondván, 2014-ig biztos nem lesz új Xbox, akármennyire is várják.

Bővebben
2011
okt
25
Hír

Kétszer annyi Modern Warfare 3 fogyhat mint Battlefield 3

0

Michael Pachter, a Wedbush Morgan hírhedt elemzője szerint a Modern Warfare 3-ból kétszer annyit fognak eladni, mint a Battlefield 3-ból. Még ebben a pénzügyi évben.

Bővebben
2011
Már
23
Hír

Az Xbox idén is legyűri a PS3-at

0

A konzolpiaci elemzéseiről híressé-hírhedtté vált Michael Pachter szerint a Microsoft konzolja idén is legyűri a Sony-ét, azaz az Xbox 360 ismét egy strigulát húzhat a PS3 ellenében.

Bővebben
2011
Már
8
Hír

Csökkenhet nyáron az Xbox 360 ára

0

Legalábbis ezt állítja a Wedbush elemzője, az árcsökkenés szerinte hamarosan bekövetkezik, egészen pontosan idén júniusban.

Bővebben