Middle-Earth: Shadow of Mordor | Konzol Center
2017
feb
27
HírVideó

Jön a Middle-earth: Shadow of War

0

A Warner Bros. a tegnapi szivárogtatás után bejelentette, hogy valóban érkezik a Shadow of Mordor folytatása, a Middle-earth: Shadow of War. Mordor sötét seregére pusztulás vár. 

Bővebben
2016
nov
12
HírVideó

Shadow of Mordor – így néz ki 4K-ban

0

A héten elstartolt világszerte a PlayStation Pro, s a Middle-earth: Shadow of Mordor is azon játékok közé tartozk, amik megkapták a Pro-patch-et, így már 4K-ban is szaladgálhat akár a játék. Így néz ki. 

Bővebben
2015
ápr
29
HírVélemény

Jövő héten jön a Shadow of Mordor GOTY-kiadása

A Warner Bros. bejelentette, hogy a tavaly számos Év játéka díjat elnyerő (mit szólsz, Kuki?!) Middle-earth: Shadow of Mordor Game of The Year kiadása jövő héten kerül az üzletekbe. 

Bővebben
2015
Már
5
Hír

Év játéka díjat nyert a Middle-earth Shadow of Mordor

A jelenleg is zajló Game Developers Conference falain belül immáron tizenhetedik alkalommal került sor a Game Developers Choice Awards átadására számos kategóriában, ahol a Monolith játéka lett a befutó. 

Bővebben
2015
feb
24
Hír

Közel hatmilliárd orkot nyírtak ki a Shadow of Mordor játékosai

A Monolith egy infografikán büszkélkedett el azzal, hogy milyen népszerű játék a Middle-earth: Shadow of Mordor, a megjelenése óta ugyanis a játékosok már közel hatmilliárd orkot végeztek ki. 

Bővebben
2014
dec
17
HírVideó

Shadow of Mordor – itt a sztori DLC

Megjelent a Middle-earth: Shadow of Mordor sztori DLC-je, a Lord of the Hunt, melyért 7,99 fontot kell fizetni Xbox One-on és PS4-en. A bővítmény több órányi tartalmat ad az alapjátékhoz. 

Bővebben
2014
nov
1
HírVideó

Shadow of Mordor – érkezik a Lord of the Hunt DLC

Még idén megjelenik a Middle-earth: Shadow of Mordor első DLC-je, a Lord of the Hunt, melyben egy törpe vadásszal kelhetünk útra, és hányhatjuk a mocskos orkokat kardélre. 

Bővebben
2014
okt
17
HírVideó

Shadow of Mordor – megérkezett a fotó-mód

A Monolith Studios egy frissítés keretében adta a Middle-earth: Shadow of Mordor játékához a manapság oly divatos fotó-módot, melyben egy kattintással készíthetünk a játékból egyéni screenshototokat. A legfrissebb videó erről szól. 

Bővebben
2014
okt
3
HírVideó

Shadow of Mordor – grafikai összehasonlítás

Ha valaki unja kicsit püfölni a ma megjelent Middle-Earth: Shadow of Mordor-t, akkor nézze meg a mellékelt videót kikapcsolódásként, melyen a játék PC, Xbox One és PS4 változatait tekinthetitek meg. Na, melyik néz ki a legjobban? 

Bővebben
2014
Sze
30
HírVideó

Middle-Earth: Shadow of Mordor launch trailer

Ma jelent meg a Middle-Earth: Shadow of Mordor Észak-Amerikában, s ebből az alkalomból a Warner Bros. közzétette a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. 

Bővebben
2014
Sze
29
HírVideó

Shadow of Mordor – traileren a season pass

Gyakorlatilag perceken belül megjelenik a Middle-Earth: Shadow of Mordor, s a Warner Bros. legújabb előzetesén megnézhetjük a játékhoz vásárolható season pass részleteit. A játék remek értékeléseket kapott, így lehet, megéri beruházni. 

Bővebben
2014
Sze
28
HírVideó

Shadow of Mordor – tévés reklám és trailer

Szeptember 30-án jelenik meg a Middle-Earth: Shadow of Mordor, s a Warner ebből az alkalomból két videót is kaptunk a hétvégén: a játék összefoglaló előzetesét, illetve televíziós reklámját. A játék amúgy kiváló kritikákat kapott. 

Bővebben
2014
Sze
26
Hír

Middle-Earth: Shadow of Mordor teszt

Már csak napok kérdése, és az üzletek polcain lesz a Middle-Earth: Shadow of Mordor, mellyel szemben hatalmas várakozást tapasztalunk. Tolkien-témát feldolgozni mindig rizikós, azonban ez most nagyon is sikerült! 

Bővebben
2014
Sze
17
HírVideó

Élőszereplős trailert kapott a Shadow of Mordor

A Corridor Digital és a Monolith gondolt egyet, és készítettek egy élőszereplős előzetest a hamarosan megjelenő Middle-Earth: Shadow of Mordor címet viselő játékukhoz. Megjelenés október harmadikán, már ami az új konzolokat illeti. 

Bővebben