Middle-earth: Shadow of War | Konzol Center
2017
okt
26
HírVideó

Trailert kapott a Shadow of War szezonbérlete

0

A Middle-earth: Shadow of War-hoz négy vaskosabb bővítmény készül, melyet persze a Warner Bros. szezonbérletbe csomagol, hogy tovább fejje a tehenet. A bővítményekbe most egy új előzetes formájába lehet belenézni. 

Bővebben
2017
okt
11
HírVideó

Utolsó előzetesén a Shadow of War

0

A Middle-earth: Shadow of War már a boltokban, s a Gyűrűk Ura és a Hobbit közé beékelődő történet megkapta most utolsó előzetesét a megjelenés mellé. Nem kell kapkodni, lesz ez még olcsóbb is. 

Bővebben
2017
okt
8
HírTesztVideó

Middle-earth: Shadow of War teszt

0

Csütörtökön lejárt a Middle-earth: Shadow of War kritikusi embargója, így a firkászok sorra tolták fel a netre a játékról készült véleményüket. Igazán nincs mit szégyenkeznie a Warnernek, sőt, remek játék lett! 

Bővebben
2017
okt
6
HírVideó

Shadow of War – minden, amit tudnod kell

0

A Warner Bros. egy új előzetesen foglalta össze mindazt, amit tudnod kell a hamarosan debütáló Middle-earth: Shadow of War-ról. Időközben az első tesztek is felbukkantak, amik a sztori tempóját kifogásolják. 

Bővebben
2017
Sze
14
HírVideó

Televíziós reklámokon a Shadow of War

0

A Warner Bros. két televíziós reklámot is útjára indított, hogy vásárlókat szerezzen az október 10-én megjelenő Middle-earth: Shadow of War szerepjátékához. Egész viccesre sikerültek. 

Bővebben
2017
Sze
3
HírVideó

Shadow of War – trailer az elhunyt fejlesztőnek

0

A Monolith megható módon állít emléket az egyik elhunyt fejlesztőjének: a Shadow of War-ban egy orkot mintáztak Michael David Forgey-ról, aki Forthog Orc néven került be a játékba. 

Bővebben
2017
aug
26
gamescomHírVideó

GC 2017: Shadow of War – találkozás a balroggal

0

A kevesebb néha több, de ezt a Warner nem tudja, ugyanis az elmúlt hetekben egy rakat videót öntött ránk a Middle-earth: Shadow of War-ból. A legújabb a kiállításról való, nem lesz rövid ez sem! 

Bővebben
2017
aug
6
HírVideó

Mikrotranzakciókkal jön a Shadow of War

0

A Gyűrűk Ura világát is elérték a mikrotranzakciók, ugyanis a Middle-earth: Shadow of War-ban XP-bosstereket és lootdobozokat lehet majd vásárolni. Valós és ingame pénzért is. 

Bővebben
2017
jún
18
HírVideó

Shadow of War – ha elszúrod, nincs több próba

0

Februárban jelentették be a Middle-earth: Shadow of War-t, és a Monolith most egy igen érdekes információt osztott meg a játékról: ha egy küldetés során meghalsz, nem próbálhatod meg azt újra. 

Bővebben
2017
jún
8
HírVideó

Sztoritrailert kapott a Middle-earth: Shadow of War

0

Új előzetesen pózol a közelmúltban elhalasztott Middle-earth: Shadow of War, mely ezúttal a játék történetére koncentrál. Az új megjelenési dátum október 10, PC-n, PS4-en és Xbox One-on. 

Bővebben
2017
jún
1
Hír

Késik a Middle-earth: Shadow of War

0

A tervezettel ellentétben mégsem jelenik meg augusztusban a Middle-earth: Shadow of War, derült ki a játék készítőitől. Több időre van szükség ahhoz, hogy olyan élményt nyújtsanak, amit szeretnének. 

Bővebben
2017
ápr
29
HírVideó

Shadow of War – az új Nemesis-rendszer

0

Az IGN folytatja a Middle-earth: Shadow of War bemutatását, ezúttal a játék felújított Nemesis-rendszere kapaja a főszerepet. Az első rész különlegessége most még profibban működik majd. 

Bővebben
2017
ápr
25
HírVideó

Shadow of War – cuccok és felszerelések

0

A Middle-earth: Shadow of War-ban a képességek mellett a felszereléseket is lehet fejleszteni, erről szól az IGN First legújabb videója. A jobb cuccokért jobb bónuszok járnak, és persze a harcot is megkönnyítik. 

Bővebben
2017
ápr
22
HírVideó

Shadow of War – a főhős képességei

0

A Middle-earth: Shadow of War-ban a főhős, Talion képességei fejleszthetők lesznek, s az IGN most egy videót szállított arról, hogy is lehet hasznunkra fordítani a Predator-képességfát. 

Bővebben