Mirror's Edge 2 | Konzol Center
2016
Már
4
HírVideó

Két videón a Mirror’s Edge Catalyst

0

Az Electronic Arts által fémjelzett, sokak által rendkívüli mód várt Mirror’s Edge Catalyst két friss gameplay-videót is kapott, melyen a játék két kulcseleme, a mozgás és a harc figyelhető meg. 

Bővebben
2013
jún
25
Hír

Két és fél millió Mirror’s Edge fogyott

0

Annak ellenére, hogy az eredeti Mirror’s Edge-ből két és fél millió példány fogyott világszerte, az EA parkolópályára tette a sorozatot. Most, hogy kiderült, mégis lesz folytatás, újabb információkat tudtunk meg a játékról.

Bővebben
2013
jún
11
E3Hír

E3 2013: Nem folytatás lesz a Mirror’s Edge 2

0

Megannyi pletyka után tegnap, az Electronic Arts sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a Mirror’s Edge következő része nem folytatás lesz, hanem reboot, azaz, egy korábbi epizód újragondolása.

Bővebben
2012
Júl
16
Hír

Mirror’s Edge 2 – újabb életjel

0

Az Electronic Arts fejese, Frank Gibeau újabb biztató információt hintett el, a néhány évvel ezelőtt megjelent, s bizonyos körökben nagy sikert aratott parkour-játéka, a Mirror’s Edge folytatásáról.

Bővebben
2012
ápr
19
HírPletyka

Újabb Mirror’s Edge 2 életjel

0

Utoljára tavaly ősszel hallottunk pletykákat az Electronic Arts gondozásában megjelent Mirror’s Edge folytatásáról, s mint jól tudjuk,  nem zörög a haraszt, valaminek lennie kell a háttérben, ugyanis újabb hírek bukkantak fel a folytatásról.

Bővebben
2011
okt
8
Hír

A DICE a Mirror’s Edge 2-ről beszél

0

A DICE producere, Patrick Liu egy friss interjújában arról beszélt, hogy lehetségesnek tartják a rohangálós, sokak által kedvelt Mirror’s Edge folytatását.

Bővebben
2011
Júl
30
HírPletyka

Egyre valószínűbb a Mirror’s Edge folytatás

0

Bár még az Electronic Arts még adós a hivatalos bejelentéssel, egyre több forrás utal arra, hogy a parkour akció játék folytatást kap, minden előzetes hírrel ellentétben.

Bővebben
2011
Már
14
GalériaHírPletyka

Mirror’s Edge 2 képek

0

Egyre inkább biztosnak látszik, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégis csak lesz Mirror’s Edge 2. A Kotaku képeket villantott.

Bővebben
2011
Már
3
HírPletyka

Mégis lehet új Mirror’s Edge

0

Lehet, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem tűnik el a süllyesztőben a Mirror’s Edge, s a projekt valamikor még újraéledhet.

Bővebben
2011
feb
14
Hír

Mirror’s Edge – mégsem lesz folytatás

0

Bár a Mirror’s Edge folytatását már 2009 végén bejelentették, az egészből mégsem lesz semmi. A helyzet ugyanis az, hogy az Electronic Arts keresztbe feküdt neki.

Bővebben