MMO | Konzol Center
2014
máj
4
HírVideó

Az első H1Z1 gameplay trailer

0

A Sony Online Entertainment jóvoltából most beleshetünk a H1Z1 első gameplay felvételébe. A zombis túlélő MMO PC-re és PlayStation 4-re jelenik meg, melyben egy titokzatos vírus pusztítja el a világot. 

Bővebben
2013
aug
22
gamescomHír

GC 2013: Havidíjas lesz a The Elder Scrolls Online

0

Első olvasatra talán rossz hír, hogy a The Elder Scrolls Online havidíjas modellben működik majd, ugyanakkor megvannak az előnyei is, derült ki a Bethesda friss bejelentéséből.

Bővebben
2012
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2012: Jó lehetőség a free-to-play The Old Republic

0

Az Electronic Arts tegnapi gamescom paneljén belül a BioWare közösségi menedzsere, Matthew Bromberg a pódiumra lépett, és méltatta a Star Wars: The Old Republic free-to-play modellre váltásában rejlő lehetőségeket.

Bővebben
2012
Júl
1
Hír

Kedden rajtol a The Secret World

0

Bár eredetileg június 19-re időzítette a Funcom a The Secret World rajtját, valójában csak július harmadikán, azaz jövő hét kedden rajtol az ígéretes MMO. Akik előrendelték a játékot, azok az indulás előtt már hozzáférhetnek.

Bővebben
2012
jún
15
Hír

Ingyenes cím lehet a Star Wars: The Old Republic

0

Többször is írtunk arról, hogy a BioWare és az Electronic Arts ingyenes hétvégékkel próbál még több fizetős rajongót szerezni a tavaly év végén megjelent Star Wars MMO-hoz, ezzel párhuzamosan technikai problémák és félresikerült újítások is jelentkeztek.

Bővebben
2012
máj
25
Hír

Mindenkit kirúgott a 38 Studios

0

Bevégeztetett: a 38 Studios-t maga alá temették a pénzügyi gondok, a Rhode Island-i csapat az összes alkalmazottjának felmondott a tegnapi nap folyamán. Búcsút lehet inteni a Project Copernicus-nak is.

Bővebben
2012
máj
22
Hír

The Elder Scrolls Online – egyszemélyes lesz a sztori

0

A Bethesda a napokban meglepő bejelentéssel állt elő a jövőre megjelenő The Elder Scrolls Online MMO-val kapcsolatban, miszerint a játék fő sztorivonala egyszemélyes lesz. Természetesen meg is magyarázták, hogy miért.

Bővebben
2012
ápr
5
HírVideó

Ingyenes lesz húsvétkor a The Old Republic

0

Ha a húsvétot locsolkodással szeretted volna eltölteni, de még nem játszottál a Star Wars: The Old Republic MMO-val, akkor hagyd a csajokat a fenébe, jobb programunk van számodra! Az MMO ingyenes lesz a hétvégén azoknak, akik még nem próbálták ki.

Bővebben
2012
Már
18
Hír

Kingdoms of Amalur MMO jöhet idén

0

Aki játszott a közelmúltban megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoning játékkal, vagy olvasta a tesztünket, az jól tudja, hogy bizony a játék telis-tele volt MMO elemekkel, kis túlzással offline MMO-nak is nevezhetjük. Idén jöhet az igazi MMO változat.

Bővebben
2012
feb
8
Hír

Dust 514 – egérrel és billentyűvel PS3-on

0

A CCP által fémjelzett PlayStation 3 exkluzív MMOFPS játék, a Dust 514 billentyűzet és egér támogatást kap, jelentette be a fejlesztőcsapat Twitteren. Érdekes vegyítése ez a konzolnak és a PC-nek,  de átlátunk a szitán.

Bővebben
2012
jan
24
Hír

Guild Wars 2 béta bejelentés

0

Az ArenaNet hivatalos blogján tegnap Mike O’Brien, a cég alapítója és elnöke a Guild Wars 2 fejlesztésének utolsó stádiumáról közölt friss híreket, egyúttal a bétáról is a megjelenésről is közölt információkat.

Bővebben
2012
jan
18
Hír

A Marvel Heroes alatt az Unreal Engine 3 ketyeg

0

A Free-To-Play játékok nem kifejezetten a szép grafikájukról híresek. Ez most megváltozhat a Marvel Heroes megjelenésével.

Bővebben
2012
jan
5
HírVideó

Az öt legjobb MMO 2012-ben

0

Nem a World of Warcraft az egyetlen MMO a piacon napjainkban, bár tény és való, hogy csak kevesen tudnak versenyezni vele. Azonban 2012-ben a helyzet változhat, s a műfaj királyának trónjára 5 cím is eséllyel pályázhat.

Bővebben
2011
dec
29
Hír

16,000 dollárt fizetett egy virtuális kardért

0

Tartozom egy vallomással: soha, semmilyen virtuális tárgyra nem adtam ki pénzt videojátékokban, se avatar, se fegyver, se skin. Csak értelmes DLC-kre. Ez a konfesszió távol áll attól a kínaitól, aki 16 ezer dollárt adott egy kardért.

Bővebben