MMORPG | Konzol Center
2014
jan
2
Hír

Töménytelen mennyiségű pénzbe került a The Elder Scrolls Online

0

MMO rajongók már tűkön ülve várják a tavaszt, amikor is elrajtol a Bethesda legújabb online MMORPG-je, a The Elder Scrolls Online. Azonban ha a rajongók azt is tudnák, hogy kedvenc játékuk fejlesztése mennyibe került, dobnának egy hátast.

Bővebben
2012
dec
12
Hír

Dobta az MMO-modellt a The Secret World

0

A tavasszal megjelent, s nem túl jog fogadtatásban részesült The Secret World, vélhetően a sikertelenségnek köszönhetően, szakít az MMO-modellel, s a jövőben ingyenesen lesz használható az alapjáték megvásárlását követően.

Bővebben
2012
dec
12
HírVideó

Friss előzetesen domborít a Neverwinter

0

A jövő év elején megjelenő free-to-play MMORPG, a Neverwinter egy új előzetest kapott az IGN jóvoltából, mely a játék egyik legnagyobb világát, a Chasm-ot mutatja be. A videó nagyon hangulatos, tessék csekkolni!

Bővebben
2012
aug
29
Hír

200 ezren voltak kíváncsiak a The Secret World-re

0

Az Electronic Arts nyilvánosságra hoztam a közelmúltban debütált, s a Funcom műhelyében készült MMORPG, a The Secret World eladási adatait, melyből kiderült, hogy a játék gyakorlatilag megbukott.

Bővebben
2012
aug
1
Hír

Ősztől ingyenes lesz a Star Wars: The Old Republic

0

Az utóbbi hónapok teljesítménye, s az előfizetői szám egymillió alá történő csökkenését elnézve logikus lépés az, amire a BioWare elszánta magát: ősztől free-to-play, azaz ingyenesen játszható modellre vált a Star Wars: The Old Republic.

Bővebben
2012
aug
1
Hír

Egymillió alatt a The Old Republic előfizetők száma

0

A tavaly év végén debütált, Star Wars: The Old Republic MMORPG ismét egy mérföldkőhöz érkezett, csak sajnos negatív értelemben, előfizetőinek száma ugyanis egymillió alá csökkent, jelentette be az Electronic Arts.

Bővebben
2012
Júl
20
GalériaHír

The War Z címmel zombis MMO készül

0

The War Z címmel zombis túlélőjátékot készít a Hammerpoint Games és az Arktos Entertainment, jelentették be a játék készítői. A sivatagos helyszíneken hatalmas területen teljesíthetsz majd küldetéseket az érdekes témájú MMO-ban.

Bővebben
2012
Júl
20
HírVideó

Guild Wars 2 nyitó képsorok

0

Még egy hónap van hátra a Guild Wars 2 megjelenéséig, s kedvcsinálóként a fejlesztők közzétették a játékban található három faj nyitó képsorait. Ha nem vettél részt a bétában, mindenképp nézd meg!

Bővebben
2012
Júl
11
Hír

Részben ingyenes lett a Star Wars: The Old Republic

0

Korábban írtunk arról, hogy az Electronic Arts fontolgatja a The Old Republic MMO-jának ingyenes, azaz free-to-play modellre történő átültetését, melyet most félig meg is valósított a kiadó.

Bővebben
2012
Júl
3
HírVideó

The Secret World launch trailer

0

Az év egyik legizgalmasabbnak ígérkező MMO játéka a megjelenés küszöbére érkezett, s a Funcom ebből az alkalomból kiadta a játék launch trailerét. Az idei év MMO-kban gazdag, eme nehéz környezetben kell a norvég csapat termékének helytállnia.

Bővebben
2012
máj
26

Csúszik a The Secret World

0

Az eredetileg június 19-re tervezett MMO, a The Secret World üzleti megfontolások miatt két héttel később, július 3-án jelenik csak meg, derült ki a Funcom közleményéből. Az előrendelők pár nappal korábban kaphatják azt meg.

Bővebben
2012
máj
4
GalériaHír

[Frissítve] The Elder Scrolls Online látnivalók

0

Még alig száradt meg a tinta virtuális magazinunk papírján a The Elder Scrolls Online bejelentése óta, máris kiváló képeket tudunk mutatni nektek a jövőre megjelenő MMORPG-ből. A koncepció jó, csak így tovább!

Bővebben
2012
Már
14
Hír

Ingyenes Star Wars: The Old Republic hétvége

0

Előbb vagy utóbb, amikor az érdeklődés lanyhulni kezd egy MMO iránt, eljön az a pillanat, amikor ingyenessé teszik a nagyközönség számára, hogy ezáltal is mikrotranzakciókat, s ezáltal bevételt generáljanak a játékkal. Most az SWTOR van soron.

Bővebben
2012
jan
5
HírVideó

Az öt legjobb MMO 2012-ben

0

Nem a World of Warcraft az egyetlen MMO a piacon napjainkban, bár tény és való, hogy csak kevesen tudnak versenyezni vele. Azonban 2012-ben a helyzet változhat, s a műfaj királyának trónjára 5 cím is eséllyel pályázhat.

Bővebben