Monster Hunter World | Konzol Center
2019
okt
25
HírVideó

Január elején érkezik a Monster Hunter World: Iceborne PC-re

0

A Capcom pontos megjelenési dátumot, és egy trailert is közzétett a Monster Hunter World: Iceborne PC-s megjelenésével kapcsolatban. Lesz itt minden, 4K, korlátozás nélküli frame rate, íme az előzetes.

Bővebben
2019
okt
7
Hír

14 millió példány fogyott a Monster Hunter World-ből

0

Hatalmas sikert ért el a Monster Hunter World a megjelenése óta, a játékból ugyanis már 14 millió példány kelt el világszerte, derült ki a Capcom hivatalos közleményéből. Ezzel ez a második legsikeresebb játékuk.

Bővebben
2019
Júl
14
HírVideó

Monster Hunter World: Iceborn trailer

0

Szeptember 6-án esedékes a Capcom-féle Monster Hunter World: Iceborn DLC-je, melybe most egy friss videón is belekukkolhatsz. Új harcossal, új alfajjal és egy megújult Hub-bal érkezik a bővítmény.

Bővebben
2019
máj
12
Hír

Próbaverziót kapott a Monster Hunter World PS4-en

0

Nem tudni, hogy miért csak most, de már PlayStation 4-en is elérhető a Monster Hunter World demója. A próbaverziót május 20-ig lehet nyüstölni, és ha tetszik, mehet a teljes játék!

Bővebben
2018
feb
10
Hír

Már 6 millióan kaszabolják a szörnyeket

0

A Monster Hunter World nagyon népszerű, derült ki a Capcom tegnapi bejelentéséből, miszerint világszerte már 6 millió kópiát értékesített a kiadó, s ezzel a leggyorsabban fogyó címévé vált. 

Bővebben
2018
jan
28
HírVideó

Befutott a Monster Hunter World launch trailere

0

Péntek óta megvásárolható a Monster Hunter World az üzletekben PS4-re és Xbox One-ra. A játék megkapta az utolsó előzetesét, miközben a nemzetközi sajtó dobálja a jobbnál-jobb értékeléseket a játékra. 

Bővebben
2017
dec
18
Hír

Jön a követlező Monster Hunter World-béta

0

A Twitterről derült ki, hogy a PlayStation 4 játékosai egy második körös Monster Hunter World-bétára számíthatnak karácsonyokor. Az első kör a napokban fejeződött be, vegyes sikerekkel. 

Bővebben
2017
okt
21
HírVideó

Televíziós reklámon a Monster Hunter World

0

A Capcom egy új, televíziós reklámmal lepte meg a japán tévénézőket, melyben a Monster Hunter World három helyszíne, az Ancient Forest, a Wildspire Waste és a Coral Highlands tűnik fel. 

Bővebben