Mortal Kombat: Komplete Edition | Konzol Center
2013
Júl
5
HírVideó

Mortal Kombat Komplete Edition launch trailer

0

A Mortal Kombat speciális kiadása, az összes DLC-vel együtt már tölthető számítógépekre, mely alkalomból a Warner Bros. egy launch trailert tett közzé. A játék dobozos verziójára augusztusig kell várni.

Bővebben
2013
máj
22
Hír

PC-re is megjelenik a Mortal Kombat: Komplete Edition

0

Ugyan már két évvel ezelőtt jelent meg konzolokra a Mortal Kombat reboot, úgy tűnik, hogy eddig kellett várni arra, hogy a játék PC-re is megjelenjen. Jó hír a még mindig számítógépen játszóknak, hogy a legteljesebb kiadást kapják.

Bővebben
2012
feb
24
HírVideó

Mortal Kombat: Komplete Edition előzetes

0

Aki kihagyta volna tavaly a Mortal Kombat játékot, annak remek alkalom a Komplete Edition megjelenése a pótlásra, ugyanis a csomag tartalmazza az alapjáték mellett az összes DLC-t is, ráadásul nyomott áron. Videón a teljes csomag.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

Mortal Kombat Komplete Edition bejelentés

0

Ha valaki kimaradt a tavaly tavaszi Mortal Kombat reboot által nyújtott hatalmas pofozkodásból, az egy percig se aggódjon, ugyanis hamarosan mindent egyben vásárolhat meg, ami a játékkal kapcsolatban megjelent.

Bővebben
2011
dec
5
HírVideó

Érkezik a Mortal Kombat: Komplete Edition

0

Ha egy életkori besorolással foglalkozó szervezet egy játékot kategorizál, jó esély van arra, hogy az meg is jelenik. A Mortal Kombat: Komplete Edition esetében is erről van szó.

Bővebben