Mortal Kombat X | Konzol Center
2016
jan
13
HírVideó

Mortal Kombat X – új harcosok mutatkoznak be

0

Idén fog megjelenni a Kombat Pack 2 a Mortal Kombat X-hez, melyben új harcosok lépnek színre, 30 dollárért cserébe. Néhány karakter csupán, megéri ez egy fél játék árát? 

Bővebben
2015
dec
5
HírVideó

Új harcosokkal bővül a Mortal Kombat X

Jövő év első negyedévében új harcosokkal bővül a Mortal Kombat X. A Kombat Pack néven érkező csomagban négy új harcos lesz. A csomagért természetesen fizetni kell, még a szezonbérleteseknek is. 

Bővebben
2015
Sze
3
Hír

Új Mortal Kombat X DLC jön 2016-ban

A Warner Bros. bejelentette, hogy 2016-ban új bővítményt kap a néhány hónapja megjelent Mortal Kombat X. Egyelőre többet nem árultak el az expanzióról. 

Bővebben
2015
Júl
20
HírVideó

Mortal Kombat X – holnaptól tölthető Tremor

Ha megvásároltad a Kombat Pack-et, akkor már holnaptól játszthatsz Tremorral, aki a Mortal Kombat X utolsó letölthető karaktere lesz a szezonbérletesek számára Akinek nincs ilyen, csak jövő keddtől tölthet. 

Bővebben
2015
Júl
4
HírVideó

Mortal Kombat X – kedden érkezik Predator

A Mortal Kombat X rajongók közül sokan várják már Predator megjelenését, melyre már igazán nem kell sokat várni, ugyanis a karakter jövő keddtől lesz letölthető. No persze nem mindenkinek. 

Bővebben
2015
jún
2
HírVideó

Mortal Kombat X Tanya DLC Trailer

Megérkezett Tanya a Mortal Kombat X-be, egy bővítmény formájában letölthető az agresszív csaj. A Warner Bros. a megjelenéshez mellékelt egy külön trailert is, melyet alább tekinthettek meg. 

Bővebben
2015
ápr
7
HírVideó

Befutott a Mortal Kombat X utolsó előzetese

Április 14-én érkezik a pofonokat és brutalitás szállító Mortal Kombat X, s a NetherRealm elérkezettnek látta az időt, hogy fellője a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Íme.

Bővebben
2015
ápr
5
HírVideó

Mortal Kombat X – Goro vagyok, jó napot!

A NetherRealm igazán nem spórol a Mortal Kombat X előzeteseivel, ezúttal Goro teszi tiszteletét a porondon. A stúdió nem zárt ki azt a lehetőséget, hogy a karakter saját DLC-t is kapjon. 

Bővebben
2015
Már
29
HírVideó

Mortal Kombat X -színre lép Erron Black

A Mortal Kombat X legújabb előzetesében egy vadnyugati figura, Erron Black mutatkozik be, aki puskákkal, gránátokkal és pisztolyokkal tanítja móresre, aki az útjába kerül. 

Bővebben
2015
Már
26
HírVideó

Mortal Kombat X Shaolin trailer

Ne ijedjen meg senki az orosz felirattól, ellenben nézze végig a Mortal Kombat X legújabb előzetesét, melyen három új karakter mutatkozik be a játékból. Bő két hét, és üthetitek egymást! 

Bővebben
2015
Már
22
HírVideó

Kombat Pack néven jön a Mortal Kombat X szezonbérlete

Egy olyan játék, mint a Mortal Kombat X szinte kiált a szezonbérlet után, melyről tegnap le is hullt a lepel, s bemutatásra került a Mortal Kombat Pack. Jó sokba kerül. 

Bővebben
2015
Már
14
HírVideó

Első betekintés a Mortal Kombat X sztori módjába

Szinte már rogyásig láthattunk videókat a Mortal Kombat X-ből, azonban a játék sztori módja mindeddig rejtve maradt előlünk. Ezt pótolja a most közzétett videó a játékból. 

Bővebben
2015
Már
12
HírVideó

Mortal Kombat X – bemutatkozik a Cage-család

Sokadik Mortal Kombat X-videó érkezik, ezúttal a Cage-család mutatkozik be, élén természetesen Johnnyval. A játék megjelenéséig már csak egy hónap van hátra, addig pofozkodás helyett inkább simogassátok egymást! 

Bővebben
2015
Már
1
HírVideó

Mortal Kombat X – újabb karakterek mutatkoznak be

A NetherRealm nyomja a Mortal Kombat X marketingjének gázpedálját, s szinte naponta jelentkezik újabb anyagokkal. Ezúttal néhány új karakter mutatkozik be. 

Bővebben