Mortal Kombat | Konzol Center
2013
Júl
5
HírVideó

Mortal Kombat Komplete Edition launch trailer

0

A Mortal Kombat speciális kiadása, az összes DLC-vel együtt már tölthető számítógépekre, mely alkalomból a Warner Bros. egy launch trailert tett közzé. A játék dobozos verziójára augusztusig kell várni.

Bővebben
2013
máj
22
Hír

PC-re is megjelenik a Mortal Kombat: Komplete Edition

0

Ugyan már két évvel ezelőtt jelent meg konzolokra a Mortal Kombat reboot, úgy tűnik, hogy eddig kellett várni arra, hogy a játék PC-re is megjelenjen. Jó hír a még mindig számítógépen játszóknak, hogy a legteljesebb kiadást kapják.

Bővebben
2013
Már
17
HírPletyka

PC-re is megjelenhet a Mortal Kombat

0

2011 tavaszán debütált a Mortal Kombat-szériát újragondoló kilencedik epizód, s ha hinni lehet az Amazonak, akkor két év elteltével a játék PC-re is megjelenik a konzolok után.

Bővebben
2012
Sze
6
Hír

Innovációért kiált a Mortal Kombat atyja

0

Bár a tavaly megjelent Mortal Kombat reboot hatalmas siker volt világszerte, a játékot alkotó NetherRealm vezetője, Ed Boon azt állítja, hogy a sorozat következő részének komoly innovációra lesz szüksége. Bár a fejlesztés még el sem kezdődött.

Bővebben
2012
jún
25
Hír

Váratlan meglepetést ígér a Mortal Kombat készítője

0

Ed Boon, a NetherRealm Studios vezetője egy “váratlan meglepetést” helyezett kilátásba a Twitter-csatornáján, azt viszont leszögezte, hogy nem egy Mortal Kombat 9 DLC-ről van szó. Beindult a találgatás, hogy akkor mi is lehet?

Bővebben
2012
Már
31
HírVideó

Mortal Kombat – PS Vita megjelenési dátum

0

A sokak által kedvelt Mortal Kombat pár napon belül a PS Vita tulajok gépén is ott viríthat majd. Az érintőképernyő segítségével véghezvitt kivégző mozdulatok ezentúl nem csak álmok maradnak, a játék május elején érkezik.

Bővebben
2012
Már
17
HírVideó

Mortal Kombat PS Vita trailer

0

A Warner Bros. gondozásában PlayStation Vitára megjelenő Mortal Kombat a tavaly megjelent nagykonzolos testvérhez képest számos extrát tartogat, melyek közül az egyik az érintőképernyős irányítás. Megmutatjuk, hogy fest.

Bővebben
2012
feb
4
HírVideó

Mortal Kombat PS Vita bemutató

0

A tavalyi év vitathatatlanul legjobb verekedős játéka, az újragondolt és élesztett Mortal Kombat PlayStation Vita-ra is ellátogat hamarosan, s ebből az alkalomból érkezett egy rövid bemutató róla, hogy is fest a kézikonzolon. Remekül.

Bővebben
2012
jan
16
Hír

PS Vitára érkezik a Mortal Kombat

0

A tavalyi év kétségkívül legjobb verekedős játéka, a Mortal Kombat sikerét meglovagolva a Sony az új kézikonzolra, a PlayStation Vitára is megjelenteti a játékot. Több platform, több bevétel.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

Mortal Kombat Komplete Edition bejelentés

0

Ha valaki kimaradt a tavaly tavaszi Mortal Kombat reboot által nyújtott hatalmas pofozkodásból, az egy percig se aggódjon, ugyanis hamarosan mindent egyben vásárolhat meg, ami a játékkal kapcsolatban megjelent.

Bővebben
2011
dec
13
Hír

Mortal Kombat – a NeatherRealm pihenteti a sorozatot

0

A Mortal Kombat legújabb installációja tavasszal nagy sikert aratott a verekedős játékokat kedvelők körében, de ez nem elég ahhoz, hogy a fejlesztők ne egy újjal projekttel foglalkozzanak.

Bővebben
2011
dec
11
Hír

VGA 2011 : A díjazottak listája

0

Magyar idő szerint ma hajnalban véget ért a Spike TV Video Game Awards, s a sok hír és előzetes után most közzétesszük a díjazottak listáját. Elvégre ez egy díjátadó esemény.

Bővebben
2011
okt
30
Hír

NPD: a legjobban fogyó játékok 2011-ben

0

Lassan közeledünk az év vége felé, de vajon elgondolkodtál már azon, hogy melyik játék kelt el idén a legnagyobb példányszámban? Lehet tippelni, de úgy sem találod ki.

Bővebben
2011
okt
18
Hír

Ezio szerepelhet a SoulCalibur V-ben

0

Egy pletykát osztunk meg Veletek, miszerint Ezio vendégszereplője lehet a Namco Bandai gondozásában megjelenő SoulCalibur V játéknak.

Bővebben