multiplayer | Konzol Center
2017
okt
7
HírVideó

Ingyenes a multi hétvégén Xboxon

0

A Microsoft gondolt egyet, és tegnaptól vasárnap estig ingyenessé tette a multiplayer játékot mindenki számára Xbox konzolokon. Gold-előfizetés nélkül lehet kipróbálni akár a Battlefront II bétáját. 

Bővebben
2014
Sze
22
Hír

Hétvégén ingyen lesz a PS4-multi

Egy évvel ezelőtt ez még röhejesen hangzott volna, most sajnos igaz: ingyen lehet kipróbálni a multiplayer funkciókat a hétvégén a PlayStation 4 tulajdonosoknak, a Sony ugyanis nyílt hétvégét tart. 

Bővebben
2014
Sze
19
HírVideó

Battlefield Hardline – ilyen lesz a Hotwire-mód

A Battlefield: Hardline ugyan csak jövő tavasszal érkezik meg, most mégis belekukkanthatunk a Hotwire-játékmódba, mely az autós üldözésekről fog szólni. Végre, valami friss tartalom érkezik a sorozatba, és mer kockáztatni! 

Bővebben
2014
Sze
15
HírVideó

CoD Advanced Warfare – két multis pálya

Az IGN jóvoltából két újabb többjátékos pálya mutatkozik be a Call of Duty: Advanced Warfare-ből, melyeket a Sledgehammer Games vezető multiplayer-fejlesztője, Greg Reisdorf mutat be. 

Bővebben
2014
Sze
4
HírVideó

CoD Advanced Warfare – multiplayer kóstoló

A Sledgehammer Games egy hétperces videót tett közzé a Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer módjáról, melyben kicsit mélyebb betekintést nyerhetünk abba, hogy mit is kínál a többjátékos szegmens. 

Bővebben
2014
máj
23
HírVideó

Watch Dogs multiplayer ízelítő

0

Kívülről fújja mindenki, hogy jövő kedden jelenik meg a Watch Dogs, azonban a játék többjátékos porciójából eddig vajmi keveset láttunk. Mostanáig, ugyanis egy közel félórás videót mutatunk meg, melyből kiderül, mire számíthatsz. 

Bővebben
2013
aug
15
HírVideó

Call of Duty: Ghosts – a multiplayer előzetes

0

Az Activision a tegnap este folyamán bemutatta a Call of Duty: Ghosts multiplayer módját, s információkat osztott meg a többjátékos mókáról. Ami ennél is fontosabb, most már szemügyre is lehet venni mindezt, íme az első előzetes belőle.

Bővebben
2013
jan
29
HírVideó

Tomb Raider multiplayer előzetes

0

A Square Enix elérkezettnek látta az időt, hogy a márciusban megjelenő Tomb Raider egy abszolút új szegmenséről, a többjátékos módról beszéljen bővebben. Mindenki nagyon kíváncsi, a sorozat történetében ilyen először lesz.

Bővebben
2012
dec
26
HírVideó

Multiplayer módot kap(hat) a Tomb Raider

0

A Crystal Dynamics korábban egy videóban utalt arra, hogy egy “különös, titkos bejelentés” lóg a levegőben a játékkal kapcsolatban. Ezt december 18-ra “ígérték”, ami azonban elmaradt, mint a világvége. Most viszont olybá tűnik, meg van, mi is ez.

Bővebben
2012
okt
19
HírVideó

MoH Warfighter – multiplayer launch trailer

0

Egy héttel a játék megjelenése előtt a Danger Close elérkezettnek látta az időt, hogy közzétegye a Medal of Honor: Warfighter multiplayer launch trailerét. A játékosok megválaszthatják azt is, hogy melyik nemzethez szeretnének tartozni.

Bővebben
2012
okt
16
HírVideó

Assassin’s Creed III multiplayer trailer

0

Az Ubisoft mára is előrukkolt egy előzetessel az Assassin’s Creed III-ból, melyben ezúttal a multiplayer módot próbálják népszerűsíteni. Bemutatják a játékmódokat, a helyszíneket, a képességeket, egyszóval mindent, ami a többjátékos módból érdekelhet!

Bővebben
2012
okt
13
Hír

Multiplayer nélkül érkezik a Metro: Last Light

0

Bár korábban a játék fejlesztője úgy nyilatkozott, hogy a Metro: Last Light többjátékos móddal érkezik, azonban a játék honlapján most mindezt megcáfolták. Nem megtévesztésről van szó, hanem meggondolták magukat időközben.

Bővebben
2012
aug
18
HírVideó

Videón az XCOM: Enemy Unknown multiplayer módja

0

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy az XCOM: Enemy Unknown bár egy egyszerű, de multiplayer módot kap, melyet most a VG247 jóvoltából meg is tudunk mutatni, hogyan fest. A videót a játék vezető dizájnere kommentálja.

Bővebben
2012
aug
11
HírVideó

Multiplayer módot kap az XCOM: Enemy Unknown

0

Az eredeti XCOM rajongói bizonyára remegő térdekkel olvassák ezt a hírt, miszerint az XCOM: Enemy Unknown többjátékos módot kap. Minderről a Firaxis vezető dizájnere, Jake Solomon beszélt egy interjúban az Eurogamer-nek.

Bővebben