Murdered: Soul Suspect | Konzol Center
2014
Júl
3
Hír

Megerősítette bezárást az Airtight Games

0

Tegnap még azt írtuk, hogy nem hivatalos, hogy bezárt a Murdered: Soul Suspect fejlesztője, az Airtight Games, azonban mára a stúdió hivatalosan is elismerte, hogy vége a dalnak, nincs tovább. 

Bővebben
2014
Júl
2
Hír

Lehúzta a rolót a Murdered Soul Suspect fejlesztője

0

Lehúzta a rolót az Airtight Games, a Murdered: Soul Suspect és a Dark Void fejlesztője, legalább is a GeekWire értesülései szerint. Hivatalos megerősítés nincs, azonban van egy ezt bizonyítandó fotó. 

Bővebben
2014
jún
4
HírVideó

Murdered Soul Suspect launch trailer

0

Pénteken kerül az üzletek polcaira a Murdered: Soul Suspect, melyben a főhős detektív, a saját gyilkosa után nyomoz halála után. A játék PS4-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik, íme az utolsó előzetes, a launch trailer. 

Bővebben
2014
máj
26
HírVideó

Murdered Souls Suspect – itt az első 25 perc

0

A Murdered: Soul Suspect június 6-án debütál konzolokra és PC-re, s most bekukkanthatunk a játék első 25 percébe. A mellékelt videó a PS4-es változatból készült. a spoilerektől nem félőknek bátran ajánlott! 

Bővebben
2014
máj
22
HírVideó

Murdered: Soul Suspect – ezt kell róla tudni

0

Mostanában divatossá váltak a “minden, amit tudnod kell” előzetesek a játékok megjelenése előtt, ezúttal a Murdered: Soul Suspect kapott egy ilyen anyagot. A játék két héten belül megjelenik, indulhat a nyomozás a saját gyilkosunk után! 

Bővebben
2014
máj
20
GalériaHír

Friss képeken a Murdered Soul Suspect

0

Június elején kerül az üzletek polcaira a Murdered: Soul Suspect, melyben a saját gyilkosunk után kell nyomoznunk. A nem mindennapi feladatra felkészülendő négy friss kép érkezett a játékból. 

Bővebben
2014
ápr
30
HírVideó

Murdered Soul Suspect – Bell Killer-előzetes

0

Friss előzetest kaptunk a Square Enix jóvoltából, mely a Murdered Soul Suspect sorozatgyilkosáról, Bell Killerről szól. A játék június 6-án jelenik meg, PS4, Xbox One, PC, PS3 és Xbox 360 platformokra. 

Bővebben
2014
Már
27
Hír

Murdered: Soul Suspect achievementek

0

A Xbox Achievements nyilvánosságra hozta a június elején megjelenő Murdered: Soul Suspect achievementjeinek listáját. A játékban a saját gyilkosunk után kell nyomozni. Megjelenés Xbox One, Xbox 360, PS3 és PS4, illetve PC platformokra. 

Bővebben
2014
Már
22
HírVideó

Június elején jön a Murdered: Soul Suspect

0

A Square Enix bejelentette, hogy a Murdered: Soul Suspect június 6-án landol az üzletek polcain, Xbox 360, PS3, PS4 és PC platformokra. Bejelentették a Limited Edition-t is, és egy új trailert is hozzánk vágtak. 

Bővebben
2014
Már
21
HírVideó

Új előzetest kapott a Murdered: Souls Suspect

0

Június elején érkezik az Airtight Games ígéretes koncepcióval bíró alkotása, a Murdered: Souls Suspect, mely ezúttal egy friss előzetessel jelentkezik, melynek címe: Eltemetve.

Bővebben
2014
feb
5
HírVideó

PS4-re is megjelenik a Murdered: Soul Suspect

0

A Square Enix bejelentette, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a Murdered: Soul Suspect. Ezzel a játék igazi multiplatform darab lesz, hétfőn derült ki ugyanis, hogy Xbox One-ra is megjelenik a jelenlegi generáció, és a PC mellett.

Bővebben
2013
aug
21
gamescomHírVideó

GC 2013: Murdered: Soul Suspect előzetes

0

A Murdered: Soul Suspect is megkapta a maga gamescom-os előzetesét, melyben a játék egy új szereplője jelenik meg: egy szemtanú, aki látta a gyilkosságot, és a gyilkosunkat is. A játék csak 2014-ben jelenik meg, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
Júl
12
HírVideó

25 percnyi Murdered: Souls Suspect gameplay

0

A Square Enix közzétette az E3-as Murdered: Soul Suspect demóját, melyet Eric Studer, szenior dizájner és producer kommentál. A játék nagyon ígéretes, múlt hónapban Los Angelesben tíz díjat is kapott egy kiállításon.

Bővebben
2013
jún
14
E3HírVideó

E3 2013: Negyed óra a Murdered: Soul Suspect társaságában

0

A Square Enixnek minden esélye meg van arra, hogy a Murdered: Soul Suspecttel sikert írhasson. Elvégre a téma igen csak pikáns: saját gyilkosunk után kell nyomozni a játékban. Az E3 falain belül bemutatták az anyagot, íme egy vaskos előzetes.

Bővebben