Namco Bandai | Konzol Center
2014
jún
26
HírVéleményVideó

Jön az új Godzilla-játék

0

Már csak ez hiányzott nekünk! A Bandai Namco bejelentette, hogy PlayStation 3-exkluzív címként jelenik meg az új Godzilla-játék, melynek címe szimplán csak Godzilla lesz. 

Bővebben
2014
jan
25
Hír

Új néven működik tovább a Namco Bandai Japánon kívül

0

A japán kiadó, a Namco Bandai úgy döntött, hogy az anyaországon kívüli területeken április elsejétől új néven működik tovább. Ha eláruljuk, hogy mi is ez a név, kapásból rávágja mindenki, hogy ez egy áprilisi tréfa lesz. Pedig nem.

Bővebben
2012
dec
21
Hír

Érkezik a Star Trek: The Video Game

0

2013 májusában kerül a mozikba a legújabb Star Trek-film, a Sötétségben – Star Trek címmel. A film megjelenésével párhuzamosan az azt feldolgozó videojáték is az üzletekbe kerül. Előre félünk tőle.

Bővebben
2012
aug
5
Hír

Jó negyedévet zárt a Namco Bandai

0

Úgy tűnik, hogy a japán Namco Bandai egy hosszabb visszaesést követően végre megtalálja a kiutat a gödörből, ugyanis a 2013-as üzleti év első negyedévében pozitív eredménnyel zárt, s ezáltal növekedési pályára állt a kiadó.

Bővebben
2012
Már
13
Hír

Aranylemezen az Armored Core V

0

A Namco Bandai bejelentette, hogy véget értek az Armored Core V fejlesztési munkálatai, s a játék aranylemezre került. Innen már csak a sorozatgyártás van hátra, s utána a kezdődhet a robotok harca!

Bővebben
2012
feb
10
Hír

A Namco Bandai új fejlesztő stúdiót nyit

0

Namco Bandai Studio néven új fejlesztő cég jön létre, mely átveszi a Namco Bandai sikercímeit, mint például a Tekken, Soul Calibur, Taiko Drum Master, Tales, Gundam, azaz gyakorlatilag az összes futó és jövőbeli projektet.

Bővebben
2012
feb
9
HírVideó

Ridge Racer Unbounded – a kulisszák mögött

0

A Ridge Racer Unbounded megajándékozott minket egy friss “kulisszák mögött” videóval, melyből kiderül, hogy az arcade autós játék készítése közben a Bugbear ellátogatott egy finn drift pályára, s az ott látottak bekerültek a játékba.

Bővebben
2012
jan
27
Hír

SoulCalibur V DLC bejelentés

0

Bár még az alapjáték sem jelent meg, a Namco Bandai máris három letölthető csomagot jelentett be a verekedős játékhoz. Az első annak megjelenése napján, január 31-én lesz esedékes.

Bővebben
2012
jan
24
Hír

A Namco újból elhalasztotta az Inversiont

0

A Namco Bandai TPS játéka, az Inversion ismét parkolópályára került egy időre, ugyanis még szüksége van arra, hogy egy darabig polírozzák. Nehezen akar megszületni ez a gyermek, a bejelentés óta már három év telt el.

Bővebben
2012
jan
19
Hír

Megjelent a SoulCalibur iPhone-ra

0

A Namco Bandai eredeti SoulCalibur játéka megjelent iPhone-ra és iPad-re, jelenleg 7,99 fontot kell leszurkolni érte. Az ár most kedvezményes, később valamennyit emelkedni fog.

Bővebben
2012
jan
18
HírVideó

A Namco Bandai kirohant a free-to-play trend ellen

0

Amint az várható volt, előbb-utóbb egymásnak feszülnek majd az érdekek a free-to-play, illetve a hagyományos videojátékok képviselő között. Ékes példája ennek a Namco Bandai legutóbbi kirohanása a F2P modell ellen.

Bővebben
2012
jan
16
Hír

iPhone-ra érkezik a SoulCalibur

0

A Namco Bandai bejelentette, hogy hamarosan érkezik a Dreamcast és arcade platformok hőse, a SoulCalibur iOS portja. Az eredeti játék tizenkét éve jelent meg.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

50 ezer felett a PC-s Dark Souls szavazatok száma

0

Úgy tűnik, hogy komolyan vették a gamerek azt a lehetőséget, hogy ha elegendő szavazat gyűlik össze, akkor van remény, hogy elkészüljön a Dark Souls  PC-s változata. A szavazatok száma már 50 ezer felett.

Bővebben
2012
jan
8
Hír

Megszavazhatod a PC-s Dark Souls-t

0

A Dark Souls PC-s kiadást kaphat, köszönhetően a rajongóknak, akik azt szeretnék, hogy ne csak konzolra jelenjen meg a From Software brutális nehézségű játéka. Mindössze csak elegen kell szavazni rá.

Bővebben