Naughty Dog | Konzol Center
2020
jún
10
Hír

The Last of Us – jöhet a harmadik rész?

0

A GQ Magazine egy hosszú írást tett közzé, amit a Naughty Dog vezetőjével történő beszélgetés alapján készítettek. Ebben szóba került a stúdió következő játéka, ami akár a The Last of Us harmadik része is lehet.

Bővebben
2017
Már
12
Hír

15 év után távozik a Naughty Dog társelnöke

0

A Naughty Dog társelnöke távozik a prominens csapattól, 15 évi munka után. A szakember saját maga határozta el, hogy a jövőben mással szeretne foglalkozni. 

Bővebben
2016
dec
17
HírVideó

Jön a PlayStation 4 Platinum vezeték nélküli füles

0

Január közepén dobja a piacra a Sony a PS4 prémium fülesét, a Platinum Wireless Headset-et. Az új eszköz komfortos és tartós lesz, de a legjobb az benne, hogy a PS saját hangtechnológiáját kezeli.

Bővebben
2016
dec
4
HírVideó

Uncharted: The Lost Legacy bejelentés

0

A Naughty Dog tegnap két váratlant is húzott: egyrészt bejelentette a The Last of Us második részét, másrészt pedig az új Uncharted-játékot, The Lost Legacy címmel. Igen, nem elírásról van szó. 

Bővebben
2016
dec
4
HírVideó

Hivatalos a The Last of Us: Part II

0

A tegnap esti PlayStation Experience-n durrant el a nagy hír, hogy folytatást kap a The Last of Us. Ellie és Joel kalandja folytatódik, bár egyelőre megjelenési dátum az nincs hozzá. 

Bővebben
2015
jún
4
HírVideó

PS4-re jön az Uncharted első három része

Idő előtt került ki a PlayStation Store-ba, s a Naughty Dog nem cálfolta az információt, miszerint PlayStation 4-re érkezik az Uncharted: The Nathan Drake Collection, azaz a trilógia első három része. 

Bővebben
2014
dec
29
HírVideó

Videón a Naughty Dog elmúlt 30 éve

Tudtad, hogy a Naughty Dog egykor két tinédzser kezdeményezése volt, akik maguknak akartak PC-re játékokat készíteni? Az azóta eltelt harminc év alatt az egyik leghíresebb stúdióvál vált a világon. Videón az elmúlt évek. 

Bővebben
2014
jún
10
E3HírVideó

E3 2014: Uncharted 4: A Thief’s End bejelentés

0

A Sony a ma hajnali E3-as konferencián jelentette be, hogy 2015-ben érkezik az Uncharted 4: A Thief’s End. A játék főhőse továbbra is Nathan Drake lesz, s az előző rész eseményei után járunk néhány évvel.

Bővebben
2014
Már
28
Hír

Távozott az Uncharted PS4 direktora a Naughty Dog-tól

0

Kicsit felkaptuk a fejünket azon a híren, hogy Justin Richmond, a soron következő Uncharted-játék direktora elhagyta a Naughty Dog kötelékét, a jövőben máshol folytatja tovább karrierjét. 

Bővebben
2014
Már
12
Hír

Újabb Naughty Dog-tag lépett le

0

Néhány nappal ezelőtt sokkolta a fél PS-társadalmat, hogy Amy Henning, a Naughty Dog veteránja, az Uncharted egyik szellemi anyja elhagyta a stúdiót, most újabb szakember távozásáról érkezett hír.

Bővebben
2014
feb
25
Hír

Így készült a The Last of Us – teljes verzió

0

Végre teljes terjedelmében elérhető az a dokumentumfilm, ami a Grounded: The Making of The Last of Us címet viseli, s mely bemutatja, hogyan is készült a Naughty Dog tavalyi sikerjátéka. Megvan az esti másfél órás mozi.

Bővebben
2013
nov
15
HírVideó

Bejelentették az új Uncharted részt

0

Tegnap este a Spike TV PS4 All Access műsorában jelentették be az új Uncharted-játékot, melyről egyelőre azon kívül, hogy már készül, az ég világon semmit nem lehet tudni. Egy rövid teaserünk viszont van.

Bővebben
2013
Júl
12
Hír

Akciózik a Naughty Dog PSN-en

0

A Naughty Dog által készített videojátékok az ipar jellemzően legjobbjai, kivételes minőséget képviselnek, talán a leghíresebb PlayStation 3-exkluzív játékokat készítő csapatról van szó. A PSN-en most akciósan veheted meg bizonyos játékait.

Bővebben
2013
jún
1
Hír

A generáció legjobb játéka a The Last of Us

0

Bár még a The Last of Us megjelenése két héttel odébb van, máris megszületett a játékról szóló első teszt az Empire magazin jóvoltából. Ahogy az várható volt, a Naughty Dog játéka maximális értékelést kapott, sőt, még ennél is többet.

Bővebben