Need for Speed Heat | Konzol Center
2019
okt
20
HírVideó

NFS Speed – így száguldozhatsz 4K-ban

0

Még néhány hét, és a volán mögé ülhetnek a lelkes rajongók, hogy a legújabb Need for Speed-ben szántsák fel a flasztert. A játék november 8-án rajtol, és így fest 4K-ban a száguldozás.

Bővebben
2019
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2019: Új látnivalón a Need for Speed: Heat

0

Hivatalos játékmenet felvételt kapott a Need for Speed: Heat a kölni expó jóvoltából. Az Electronic Arts valaha patinás, mára már megkopott sorozatának következő része november 8-án áll rajthoz.

Bővebben
2019
aug
16
Hír

Lootboxok nélkül érkezik a Need for Speed: Heat

0

A Redditen megjelent információk szerint a Need for Speed: Heat lootboxok nélkül érkezik, azaz, az autós testreszabási lehetőségeket, fejlesztéseket és kozmetikát nem fogják pénzért adni a játékban.

Bővebben
2019
aug
15
HírVideó

Itt a Need for Speed: Heat első trailere

0

Tegnap az Electronic Arts és a Ghost Games leleplezte a Need for Speed: Heat-et, és egyből egy előzetest is tálaltak a bejelentés mellé. A játék november 8-án jelenik meg, PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Bővebben
2019
aug
14
Hír

Ma leleplezik az új Need for Speed-et

0

Az Electronic Arts hivatalos oldalán feltűnt egy számláló, ami szerint a mai nap folyamán leleplezik a következő Need for Speed-et. Bár a kiadó nem volt ott a júniusi E3-on, korábbi nyilatkozatuk szerint idén jön az új rész.

Bővebben