Need for Speed: Most Wanted | Konzol Center
2012
dec
6
Hír

NFS: Most Wanted – Ultimate Speed DLC bejelentés

0

A Need for Speed: Most Wanted decemberben újabb bővítményt kap, mely az Ultimate Speed Pack DLC címre hallgat. A csomagban lévő autókkal úgy száguldozhatsz, mint a Forma 1-es pilóták a leggyorsabb pályákon.

Bővebben
2012
nov
13
HírVideó

Tölthető a Need for Speed: Most Wanted demó

0

Két héttel a Need for Speed: Most Wanted megjelenését követően mától elérhetővé vált a játék demója Xbox LIVE-on és PSN-en. A demó megjelenése alkalmából egy előzetest is mellékelt a Criterion Games. Ha még nem tetted, most itt az idő a próbára!

Bővebben
2012
okt
27
HírVideó

Need for Speed: Most Wanted launch trailer

0

A jövő héten kerül az üzletekbe az idei Need for Speed iteráció, a Most Wanted, mely a Criterion Games műhelyében készült el. A játék megkapta az utolsó előzetesét, mely a megjelenés mellé dukál, íme!

Bővebben
2012
okt
21
HírVideó

NFS: Most Wanted – Kinect előzetes

0

Az Electronic Arts egy videóinterjú formájában mutatja be, hogy a Need for Speed: Most Wanted hogyan is működik majd együtt a Kinect-tel.  A játék producere, Chris Roberts beszél minderről. Hangutasítások, az autó elindítása, alkatrészek cseréje.

Bővebben
2012
okt
19
HírVideó

Need for Speed: Most Wanted élőszereplős trailer

0

Az Electronic Arts nem sajnálta a pénzt arra, hogy egy élőszereplős előzetest készítsen a hamarosan az üzletek polcaira kerülő Need for Speed: Most Wanted játékához. Az anyagban felbukkanó autók mindegyike szerepel majd a játékban is.

Bővebben
2012
okt
18
HírVideó

Need for Speed: Most Wanted – hamarosan jön az iOS verzió

0

Ha valaki számára kérdéses volt, hogy az Electronic Arts mobileszközökre elkészíti-e a Need for Speed: Most Wanted-et, akkor itt a hivatalos megerősítés: a kiadó bejelentette, hogy október végén érkezik a játék iOS eszközökre.

Bővebben
2012
okt
13
HírVideó

Need for Speed: Most Wanted – multiplayer előzetes

0

Újabb kedvcsináló érkezett a november 2-án debütáló Need for Speed: Most Wanted-ből, melyben a játék multiplayer szegmensét mutatja be a Criterion Games. A kampány mód mellett az online tér tartalmas kikapcsolódást ígér!

Bővebben
2012
okt
11
HírVideó

Need for Speed: Most Wanted – így fest a mobilos verzió

0

A Need for Speed: Most Wanted otthonodon kívül is beizzítható lesz, ugyanis a játékból készül mobilos verzió is, természetesen iOS és Android platformokra. Az Electronci Arts jóvoltából most meg tudjuk mutatni, hogy is fest.

Bővebben
2012
okt
7
HírVideó

Need for Speed: Most Wanted kóstoló

0

Megérkezett a legújabb Need for Speed: Most Wanted trailer. S hogy mi történik benne? Baromi gyorsan száguldoznak az autók, s természetesen a zsaruk ettől rettentő idegesek lesznek.

Bővebben
2012
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2012: Need for Speed: Most Wanted demó

0

Az Electronic Arts tegnapi sajtótájékoztatóján demózta a Need for Speed: Most Wanted-ot, ezt most meg tudjuk mutatni nektek. Illetve a kiadó arról is beszélt, hogy kis szerencsével a játék részt vehet a Sony Cross Buy akciójában is.

Bővebben
2012
aug
14
gamescomHírVideó

GC 2012: NFS Most Wanted multiplayer előzetes

0

Hinnye, no! Az Electronic Arts sajtókonferenciáján egy multiplayer előzetest mutatott be a Need for Speed: Most Wanted játékából, egyúttal egy új fícsört, a CloudCompete-et is bemutattak.

Bővebben
2012
aug
11
HírVideó

Kedvcsinálót kapott a Most Wanted multiplayer előzetese

0

Most már itt tartunk, vajon a fantáziátlanság vagy a tartalom hiánya miatt készítenek egy kedvcsinálót a néhány nap múlva megjelenő trailer-hez? A Need for Speed: Most Wanted így járt, a Criterion Games összerakott egy teaser-nek is alig nevezhető anyagot.

Bővebben
2012
aug
2
HírVideó

Friss előzetesen az NFS: Most Wanted

0

Az Electronic Arts és a Criterion Games újabb előzetest dobott be a köztudatba az ősszel debütáló Need for Speed: Most Wanted játékukból, hogy még véletlenül se feledkezzen meg senki róla a nyári uborkaszezonban. Pedig már majdnem megtettük.

Bővebben
2012
Júl
28
HírVideó

NFS: Most Wanted – régi-új előzetes

0

Egy ideje már nem hallottunk semmit a novemberben megjelenő Need for Speed: Most Wanted játékról, most viszont a Criterion Games jóvoltából kaptunk egy új előzetest, ami régi, ugyanakkor új, mert ebben a formában még nem láttuk.

Bővebben