Need for Speed Rivals | Konzol Center
2014
ápr
17
Hír

Akciós PlayStation 4-játékok

0

Szerencsére a kiadók egyre inkább kezdik felismerni, hogy bizony a túlárazott játékokat nem árt időnként a reális áruk szintjére visszahozni, s így egyre több akcióban lehet részünk. Ezúttal az Electronic Arts-nak van egy jó ajánlata. 

Bővebben
2013
nov
15
HírVideó

Need for Speed Rivals launch trailer

0

Jövő hét kedden kerül az üzletek polcaira a Need for Speed: Rivals, mely a Ghost Games gondozásában készült el, s a svéd csapat vizsgamunkája lesz. A Frostbite 3 motor hajtotta játék PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Íme az utolsó előzetes.

Bővebben
2013
nov
13
HírVideó

Need for Speed Rivals – a PS4 verzió

0

Mivel két nap múlva jelenik meg a PlayStation 4 Amerikában, nem csoda, hogy most szinte minden hír erről szól a gémer sajtóban. Friss előzetest kapott a Need for Speed Rivals, természetesen a PS4-es verzió. Csekkoljátok!

Bővebben
2013
nov
9
HírVideó

Need for Speed Rivals – Xbox One gameplay

0

Újabb videóval gazdagodott a Need for Speed Rivals, ezúttal a játék Xbox One változata az, amit lencsevégre kaptak. A játék ezen verziója november 22-én jelenik meg, míg a PlayStation 4 változat egy héttel korábban, november 15-én.

Bővebben
2013
okt
30
HírVideó

Need for Speed: Rivals – a szuperjárgányok

0

Friss előzetesen a Ghost Games alkotása, a Need for Speed: Rivals, melyben igazi szuperjárgányok hasítják az aszfaltot. A játék az EA kiadásában november 19-én debütál, X360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
Sze
14
HírVideó

Újabb kedvcsinálón a Need for Speed: Rivals

0

Az Electronic Arts jóvoltából egy újabb előzetesbe kukkanthatunk bele a Need for Speed: Rivals című játékból, melyen ezúttal az autók testreszabhatóságát vesézik ki kicsit, mert ilyen is lesz a játékban. Megjelenés november 19-én, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
aug
21
gamescomHírVideó

GC 2013: Need for Speed Rivals – Undercover Cop mód

0

Az Electronic Arts gamescom konferencáján mutatták be a Need for Speed Rivals Undercover Cop módját, melynek a kiadó külön előzetest is szánt. A videón a Ghost Games fejese, Marcus Nilsson kommentálja a történéseket.

Bővebben
2013
Júl
22
HírVideó

Need for Speed: Rivals – itt a bővített előzetes

0

Az Electronic Arts még az E3-on mutatta be azt az előzetest, amit most bővített formában is elérhetővé tettek a Need for Speed: Rivals-ből, s melyen a zsaruk és a versenyzők égetik az aszfaltot maguk alatt. Ha nem láttad volna, ne hagyd ki!

Bővebben
2013
jún
15
E3HírVideó

E3 2013: NFS Rivals – a rendőrök nyomásában

0

A Need for Speed idén is újabb epizóddal örvendeztet meg bennünket, ezúttal a Rivals alcímre hallgat a játék. Ebben a rendőrök ismét főszerepet kapnak, s időnként borsot törnek az orrunk alá. Egy friss videón éppen ezt nézhetjük meg.

Bővebben
2013
máj
23
HírVideó

Need for Speed Rivals bejelentés

0

Az Electronic Arts bejelentette az idei Need for Speed-játékát, mely a Rivals címre hallgat, s november debütál a konzolok jelenlegi generációján, illetve PC-n. Lesz nextgen verzió is, ráadásul még az is megjelenik idén.

Bővebben