Need for Speed: The Run | Konzol Center
2012
jan
16
Hír

UK Charts: a FIFA 12 negyedik hete az első

0

Az EA focis játéka egy hónapja tartja első helyét Angliában. A Just Dance 3 két helyet lépett előre, megelőzve a két fps-t, a Battlefield 3-at és a Modern Warfare 3-at.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

UK Charts – a FIFA 12 mindenkit meglep

0

Valaki mondja meg, miért szeretnek az emberek karácsony körül jobban focizni ? A FIFA 12 ugyanis a tavalyi utolsó héten, és az idei elsőben is a UK TOP40-es lista első helyén landolt.

Bővebben
2012
jan
8
Hír

Magyar játék TOP 10 – a Battlefield 3 vezet

0

A 2011. december 25. és 2012. január 1. közötti időszakban már nem voltak annyian kíváncsiak a FIFA 12-re, mint az azt megelőző héten, s a játékosok kissé harciasabb kedvüket mutatták, így került az EA shootere az első helyre.

Bővebben
2012
jan
3
Hír

UK Charts – itt is a FIFA 12 az élen

0

Érdekes dolog ez a karácsony, már csak azért is, mert képes átírni a videojáték eladások toplistáit, ráadásul, meglepő módon teszi ezt. Az Egyesült Királyságban – Magyarországhoz hasonlóan – karácsonykor a FIFA 12 tarolt.

Bővebben
2012
jan
2
Hír

Magyar játék TOP 10 – a FIFA 12 az első helyen

0

Karácsony előtt jelentősen fellendül az üzletek forgalma, s nincs ez másképp a videojáték piacán sem. A december 25-tel záródó héten a FIFA 12 volt a legnagyobb példányszámban elkelt szoftver.

Bővebben
2011
dec
26
Hír

Need for Speed: The Run – az első DLC

0

Ha valakinek annyira bejött az Electronic Arts idei aktuális Need for Speed installációja, hogy máris kiegészítőkre vágyik, akkor jó hírünk van, a játéknak már is elérhető az első expanziója.

Bővebben
2011
dec
23
Hír

Battlefield 3 – digitális formában féláron

0

Ha még nem tettél szert a DICE és az EA idei siker shooter játékára, s egyike vagy azoknak, akik PC-n játszanak, akkor az Electronic Arts-nak most egy visszautasíthatatlan ajánlata van számodra.

Bővebben
2011
dec
19
Hír

UK Charts – Skyrim, Skyrim, Skyrim

0

Megjelenése óta dekkol a Bethesda RPG-je a brit szoftvereladások első helyén és esze ágában sincs onnan elmozdulni. A második helyezett 15,000 kópiával gyengébb.

Bővebben
2011
nov
16
HírVideó

Need for Speed: The Run launch trailer

0

Utolsókat rúgja a vaskos őszi felhozatal, a nagy címek közül két nap múlva debütál a Need for Speed: The Run, mely megkapta utolsó videóját, a launch trailert.

Bővebben
2011
nov
16
Hír

Need for Speed: The Run tesztek

0

Két nap múlva jelenik meg az Electronic Arts új Need for Speed installációja, a The Run, s máris megjelentek az első értékelések a játékról a külföldi magazinoknál.

Bővebben
2011
nov
6
HírVideó

Need for Speed: The Run – Michael Bay trailer

0

Michael Bayt a Transofrmers filmek rendezőjeként ismertük meg, s az Electronic Arts felkérte, hogy dirigáljon egy trailert a hamarosan debütáló NFS: The Run-ról.

Bővebben
2011
nov
3
HírVideó

Need for Speed: The Run multiplayer előzetes

0

Közeledik a Need for Speed: The Run megjelenése, az utolsókat rúgja az EA is a marketing ötletekkel, legfrissebben a játék multiplayer módját promózza.

Bővebben
2011
okt
21
HírVideó

Tölthető a Need for Speed: The Run demó

0

A hardcore NFS rajongók bizony tudják, hogy nem a Black Box-féle NFS-ek az etalonok a szériában, de emészthetőek. A következő rész, a Need for Speed: The Run demója már tölthető.

Bővebben
2011
Sze
29
Hír

Három hét múlva jöhet az NFS: The Run demó

0

A Joystiq információi szerint október 18-án lesz letölthető a Need for Speed: The Run demója, bár az Electronic Arts hivatalosan soha nem nyilatkozott erről.

Bővebben