Need for Speed | Konzol Center
2016
feb
11
HírVideó

Márciusban jön PC-re a Need for Speed

0

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Need for Speed március 17-én jelenik meg PC-re. A játék 4k felbontással, és felnyitott frame rate-tel érkezik. Kukkold meg a lenti előzetesen! 

Bővebben
2015
nov
3
Hír

Minden DLC ingyenes lesz a Need for Speed-hez

Az Electronic Arts teljesen új modellre áll át a Need for Speed bővítményeivel kapcsolatban, ugyanis a játékhoz érkező “kellőny mennyiségű” DLC mindegyike ingyenes lesz. 

Bővebben
2015
okt
31
HírVideó

Launch trailert kapott a Need for Speed

November 3-án debütál a Ghost Games-féle Need for Speed Xbox One-ra és PS4-re, így befutott a játék utolsó kedvcsinálója, a launch trailer. A PC-s verzióra tavaszig kell várni. 

Bővebben
2015
okt
14
HírVideó

Need for Speed – a BMW M2 coupé

A Need for Speed-ben számos autócsodával találkozhatunk, melyek közül a legújabb egy BMW M2 coupé. Ha a garázsban nem áll otthon ilyen, most remek alkalom, hogy beülj, és menj egy kört vele! 

Bővebben
2015
Sze
29
HírVideó

Need for Speed – így szabd testre a verdád!

A Need for Speed vadonat új előzetesen mutatja be, hogyan tudod testreszabni a játékban a verdáidat. A játék november 5-én jelenik meg, azonban az EA Access tagok már október 29-én lenyúlhatják. 

Bővebben
2015
Sze
22
Hír

Need for Speed achievement lista

Hamarosan felpöröghet a konzolokban a Need for Speed idei iterációja, ezúttal az Xbox One-tulajdonoknak szállítunk jó hírt: nyilvánossá vált a játékban megszerezhető achievementek listája. 

Bővebben
2015
Sze
14
Hír

Jövőre csúszik a PC-s Need for Speed

A még mindig számítógépen játszóknak nem jó hír következik: az Electronic Arts bejelentette, hogy csak 2016-ban jelenik meg PC-re a Need for Speed. Cserébe viszont felturbózott grafikával. 

Bővebben
2015
aug
15
HírVideó

Egy órán át száguld a Need for Speed

A november elején megjelenő új Need for Speed most megmutat gyakorlatilag mindent, ami miatt érdemes lesz megvenni a játékot, ugyanis egy órán át nézhetünk bele a játékba. 

Bővebben
2015
jún
16
E3HírVideó

E3 2015: Előzetesen az új Need for Speed

Tegnap este a Need for Speed is megmutatta magát, az új epizód november 3-án jelenik meg Xbox One, PS4 és PC platformokra. A játék az Underground és a Carbon egyvelege lesz. 

Bővebben
2015
máj
23
HírVideó

Íme az új Need for Speed

Hosszú várakozást követően végre leleplezték az új Need for Speed-et, mely nem kapott külön alcímet, hisz egy reboot-ról van szó. Megérkezett az első előzetes is.

Bővebben
2014
máj
7
Hír

Nem lesz idén új Need for Speed

0

Az Electronic Arts ma olyan bejelentést tett, melyre sokan megkönnyebbülve sóhajtanak fel: idén nem jelenik meg újabb Need for Speed-játék, arra bizony várni kell 2015-ig. 

Bővebben
2012
nov
15
Hír

Svédországban készül az új Need for Speed

0

Az Electronic Arts Ghost Games néven új stúdiót nyitott Svédországban, ahol minden jel arra mutat, hogy a legújabb Need for Speed készül, mely a Frostbite 2 motort használja. Hivatalos bejelentés persze nincs, árulkodó jel annál több.

Bővebben
2012
jún
24
Hír

Csak a Criterion fejleszthet NFS játékokat

0

A Need for Speed franchise aktuális epizódja az elmúlt sok-sok évben megfordult jó néhány csapatnál, s a végtermék elég vegyesre sikerült. Voltak köztük jobb és rosszabb darabok, azonban a jövőben mindez megváltozik, mert csak egy csapat készíti azokat.

Bővebben
2011
máj
13
HírVideó

Mozgásban az újabb Shift 2: Unleashed DLC

0

Az előző Shift 2: Unleashed DLC néhány klasszikus autót és pályát tartalmazott, de az új veterán izomautók és drága modern országúti csodákat ígér. Videó.

Bővebben