New York Comic Con | Konzol Center
2011
dec
11
HírVideó

VGA 2011: The Amazing Spider-Man: The Movie videó

0

A New York Comic Con-on jelentették be idén a The Amazing Spider-Man: The Movie játékot, melyet a Beenox készít, és multiplatform lesz. Az első alkalom, hogy mozgásban is láthatjuk.

Bővebben
2011
dec
7
HírVideó

The Amazing Spider-Man: The Movie információk

0

Az Activision újabb részleteket árult el a The Amazing Spider-Man: The Movie játékáról, melyet a Beenox készít továbbra is, s melyről először a New York Comic Con-on hallhattunk.

Bővebben
2011
okt
18
HírVideó

Ultimate Marvel vs Capcom 3 – Cinematic Trailer

0

Az Ultimate Marvel vs Capcom 3 újabb előzetest kapott, mely az idei New York Comic Con alkalmából jelent meg. A trailer az esemény hangulatához méltó.

Bővebben
2011
okt
17
Hír

Aranylemezen a Halo: Combat Evolved Anniversary

0

A Halo franchise első része, a Combat Evolved egy remake erejéig visszatér, a 10 éves születésnap alkalmából megjelenő játék elkészült, aranylemezre került.

Bővebben
2011
okt
16
Hír

The Amazing Spider-Man: The Movie bejelentés

0

A New York Comic Con-on a Marvel és a Beenox bejelentette a soron következő Pókember játékát, a The Amazing Spider-Man-t, mely 2012-ben kerül az üzletek polcaira.

Bővebben
2011
okt
13
Hír

Mobilra költözik a Grand Theft Auto III

0

Idén ősszel lesz tíz éves a GTA III, s a Rockstar Games ebből az alkalomból megjelenteti a méltán híressé vált részt iOS eszközökön, sőt, Androidon is. Welcome back.

Bővebben
2011
Júl
24
HírVideó

Starhawk trailer

0

A New York Comic Con jóvoltából megérkezett a második videós anyag a PS3 exkluzív Starhawk-ból, melyen gameplay jelenetek és átvezető videók váltják egymást. Főszerepben: Emmet Graves.

Bővebben
2011
Júl
22
Hír

Augusztusban indul a Resistance 3 béta

0

A New York Comic Con-on egy mai beszélgetés során hangzott el az információ, hogy augusztusban debütál a Resistance 3 multiplayer bétája.

Bővebben
2011
Júl
22
HírVideó

Mortal Kombat – Freddy Krueger DLC

0

A New York Comic Con-on mutatták be a Mortal Kombatra DLC formájában sorra érkező karakterek közül az utolsót, melyen azért mindenki egy kicsit meglepődött. Rémálom következik.

Bővebben
2011
Júl
22
HírVideó

Spider-Man: Edge of Time – Comic Con trailer

0

A New York Comic Con a Pókemberrel sem tett kivételt, s megajándékozta a nagyérdeműt egy friss-ropogós spidy trailerrel. A Shattered Dimension-höz hasonlóan itt is világok találkoznak.

Bővebben
2011
Júl
21
HírVideó

Street Fighter III: Third Strike trailer

0

Augusztusban letölthető a Street Fighter III felújított változata, melyben felhúzott grafikával, egy összetett online rendszerrel és más extrákkal várja a játékot szeretőket. Trailer.

Bővebben
2011
Júl
21
HírVideó

Prototype 2 megjelenési dátum

0

Ha mázlink van, még a héten kaphatunk gameplay jeleneteket a Prototype 2-ből, köszönhetően a New York Comic Con-nak, addig is itt a megjelenési dátum és egy trailer.

Bővebben
2011
feb
5
HírPletyka

Darkstalkers – újraéledhet a sorozat

0

A Capcom játéka 1997 óta parkolópályán van, s a rajongók már le is tettek arról, hogy valaha ismét lesz Darkstalkers. Most felcsillant a remény, talán még is.

Bővebben