next-gen konzol | Konzol Center
2013
Már
10
Hír

Michael Pachter: Ez lesz az utolsó konzolgeneráció

0

Michael Pachter, a hírhedt videojáték-ipari elemző a napokban egy prezentációt tartott a South by Southwest (SXSW) nevű rendezvényen, ahol a következő generációs konzolokkal kapcsolatban osztotta meg gondolatait.

Bővebben
2012
dec
7
Hír

Next-gen motort fejleszt a Rockstar Games

0

Jelenlegi tudásunk szerint a Grand Theft Auto V nem jelenik meg a következő generációs konzolokra, azonban ez nem azt jelenti, hogy a Rockstar a váltásra ne készülne gőzerővel. A helyzet az, hogy bizony már fejlesztik azt a motort, ami az új generációt hajtja majd meg.

Bővebben
2012
Sze
7
Hír

Gyártási hiba miatt csúszhat az új Xbox megjelenése

0

Bár a Microsoft hivatalosan még meg sem erősítette, hogy valóban lesz következő generációs Xbox konzol, egy forrás azt állítja, hogy az új konzol processzorának silány minősége miatt a konzol megjelenése 2014-re csúszhat.

Bővebben
2012
aug
31
Hír

Electronic Arts: Jövőre jelennek meg az új konzolok

0

Az Electronic Arts Labels elnöke, Frank Gibeau szerint a Sony és a Microsoft jövőre dobja piacra a következő generációs konzoljait, melyet nem hivatalosan Xbox 720 és PlayStation 4 néven emleget a sajtó.

Bővebben
2012
Júl
4
HírPletyka

Xbox 8 lehet a neve az új Microsoft konzolnak?

0

A Microsoft két Xbox-hoz kapcsolódó domain név jogát perelte el egy kínai állampolgártól, s tekintettel arra, hogy mind a kettőben az Xbox 8 név szerepel, beindultak a találgatások, hogy vajon ez lesz-e az új generációs Microsoft konzol neve.

Bővebben
2012
jún
16
Hír

Sok új IP-t hozhatnak a next-gen konzolok az EA szerint

0

Kétségkívül az utóbbi néhány évben a folytatások és előzmények korát éljük, a kiadók és a játékkészítők biztosra mennek, s a legritkábban vágnak bele új IP-k fejlesztésébe. Az Electronic Arts szerint a next-gen konzolok eljövetele meghozza majd a fellendülést.

Bővebben
2012
jún
6
E3HírVideó

E3 2012: Így fest a Square Enix next-gen motorja

0

Ha már se a Sony, se a Microsoft nem volt hajlandó a következő generációs konzolokról említést tenni E3-as prezentációjában, a Sqaure Enix jóvoltából mégis tudunk mutatni valami jövőbe mutatót. Itt a next-gen motor.

Bővebben
2012
máj
29
Hír

Next-gen játékon dolgozik az Infinity Ward

0

A Call of Duty fejlesztője már next-gen játékot hegeszt boszorkánykonyhájában, derült ki a stúdió legfrissebb állásajánlataiból. Nem lennénk meglepve, ha ez egy következő generációs konzolokra szánt Call of Duty lenne, de hogy FPS, az egészen biztos!

Bővebben
2012
ápr
2
HírPletyka

Előbb jöhet a PlayStation 4, mint az új Xbox

0

Úgy tűnik, a mai napra nem csak a next-gen Xbox-szal kapcsolatos pletyka szállta meg a netet, hanem előkerült a Sony következő generációs konzolja, a PlayStation 4 is. A forrás szintén a VG247, eszerint a Sony konzol hamarabb jön, mint a Microsoft.

Bővebben
2012
ápr
2
HírPletyka

Állandó internetkapocsolatot igényel az új Xbox

0

Ne kezdjük el az április újabb next-gen konzol pletyka nélkül, ismét a Microsoft leendő új konzolját találta meg a szóbeszéd, miszerint az “Xbox 720” állandó internetkapcsolatot igényel majd. Hiszi a piszi!

Bővebben
2012
Már
23
Hír

Nem valószínű a pusztán digitális új Xbox egy elemző szerint

0

Megszámlálhatatlan pletyka, beszámoló látott napvilágot a következő generációs Microsoft konzollal, a Durango, Xbox 720, NextBox vagy akárhogy is hívod, kapcsolatban, többek között egy olyan is, miszerint optikai meghajtó nélkül érkezik.

Bővebben
2012
jan
30
Hír

Hivatalos: idén biztos nem lesz új Xbox (bejelentés)

0

Úgy látszik, a mai nap a toplistáké és a next-gen konzolos híreké, a Microsoft ugyanis bejelentette, hogy az Xbox 360 utódja egészen biztos nem jelenik meg ebben az évben. Nem mint ha erre bárki is komolyan számított volna.

Bővebben