nextgen konzol | Konzol Center
2013
máj
10
HírPletyka

Xbox Infinity lehet a neve az új Microsoft-konzolnak

0

Már korábban is lehetett olyan pletykákat hallani, hogy a május 21-én leleplezendő új Xbox neve Xbox Infinity lesz, most pedig egy névtelen forrásra hivatkozva újabb jel bukkant fel arra vonatkozóan, hogy ez annyira nem is hülyeség.

Bővebben
2013
ápr
25
Hír

Május 21-én leplezik le az új Xbox-ot

0

A Microsoft bejelentette, hogy május 21-én mutatják be következő generációs konzoljukat, az új Xbox-ot. A bemutatót kizárólag a konzolnak szentelik, s a cég azt ígéri, hogy élőben is nyomon lehet majd követni.

Bővebben
2013
ápr
12
Hír

Kirúgta a Microsoft a Twitteren beszóló kreatív direktort

0

Nagy felháborodást váltott ki a napokban az a néhány Twitter-bejegyzés, melyet Adam Orth, a Microsoft kreatív igazgatója hagyott maga után, s melyben gyakorlatilag az egész Xbox-társadalomnak beszólt az állandó internetkapcsolattal összefüggésben.

Bővebben
2013
ápr
5
HírPletyka

Valóban állandó netkapcsolatot igényel az új Xbox?

0

A Kotaku ismét borzolja a kedélyeket, ugyanis két, különálló forrásból is úgy értesült, hogy a Microsoft új konzolja valóban állandó internetkapcsolatot igényel majd. Ez mindaddig pletyka marad, amíg nem lesz hivatalos bejelentés.

Bővebben
2013
Már
10
Hír

Michael Pachter: Ez lesz az utolsó konzolgeneráció

0

Michael Pachter, a hírhedt videojáték-ipari elemző a napokban egy prezentációt tartott a South by Southwest (SXSW) nevű rendezvényen, ahol a következő generációs konzolokkal kapcsolatban osztotta meg gondolatait.

Bővebben
2013
feb
15
Hír

Így nézne ki a PlayStation 4 kontrollere?

0

Öt nap múlva esedékes a PlayStation Meeting, s többen meg mernek esküdni rá, hogy a PlayStation 4-et már pedig ott leleplezik. Így lesz, vagy úgy, a Destructoid közzétett egy fotót az állítólagos kontrollerről.

Bővebben
2013
feb
7
HírPletyka

Állandó internetkapcsolatot igényel majd az Xbox 720?

0

Bár a nextgen pletykáktól távol tartjuk magunkat, mint prostituált a kereszttől, a tegnapi nap az EDGE magazin egy olyan írást hozott le, ami mellett nem mehetünk el mi sem szó nélkül. Az Xbox 720 állandó netkapcsolatot igényelhet.

Bővebben
2013
feb
2
Hír

A Bethesda bejelentetlen nextgen játékon dolgozik

0

Az Elder Scrolls sorozat fejlesztője, a Bethesda Games egy bejelentetlen, következő generációs konzoljátékához keres programozókat. Minderre a cég anyavállalatának, a ZeniMax-nak a honlapján felbukkant álláshirdetés utal.

Bővebben
2013
jan
29
HírVideó

Mit takar a titokzatos PlayStation-reklám?

0

A PlayStation YouTube csatornáján néhány órával ezelőtt egy titokzatos teaser ütötte fel a fejét, melyről egyelőre senki nem tudja, hogy mi lehet az. A legvalószínűbb az, hogy valami God of War-szerűség.

Bővebben
2013
jan
22
Hír

Neves dizájner segédkezik az új Xbox tervezésében

0

Hosszú idő óta talán először tudhatunk meg konkrétumot az egyik következő generációs konzollal kapcsolatban, nevezetesen az Xbox 720-ról van szó. A sok hülye pletykából elég volt, ami most jön, az viszont döfi!

Bővebben
2012
dec
30
Vélemény

Ez vár ránk jövőre – Játékok és konzolok 2013-ban

0

2013-ban egy generáció egészen biztosan véget ér, izgalmas jövő évnek nézünk elébe, akármilyen platformon is játszik valaki. A következő esztendőben számos remek játék van kilátásban, de ami a legfontosabb, megérkezhetnek a következő generációs konzolok.

Bővebben
2012
nov
30
HírPletyka

Jövő év végén érkezik az új Xbox

0

Számtalan pletykát és találgatást hallhattunk már a Microsoft új konzoljáról, melyet a köznyelv csak Xbox 720-ként emleget, a megjelenési dátuma azonban mindeddig egy nagy kérdőjel volt. Mindeddig. Az új konzol jövő év végén érkezik.

Bővebben
2012
Sze
23
HírVélemény

Vélemény: Next-gen konzolokra jelenik meg a Grand Theft Auto V

Tekintettel arra, hogy a Take-Two Interactive befektetőknek tartott sajtótájékoztatója is néma maradt a Grand Theft Auto V megjelenési dátumát illetően, egyre inkább megfogalmazódik bennem, hogy a játék bizony csak a következő generációval jön el.

Bővebben
2012
Már
18
E3Hír

Nem lesz új Xbox bejelentés az E3-on

0

Lehet, hogy nem fog bekövetkezni az, amit az egész szaksajtó az idei E3-ra vár, nevezetesen, hogy a Microsoft bejelenti az új generációs Xbox konzolját. A Bloomberg egyik újságírója, Dina Bass tweetjéből erre lehet következtetni.

Bővebben