Nexus 7 | Konzol Center
2013
jan
28
Hír

Idén csökken az Apple részesedése a táblagépek piacán

0

Bár az Apple továbbra is megtartja vezető helyét a táblagépek piacán, részesedése a Samsung és a Google javára idén csökkenni fog, állítja a MarketWatch üzleti portál. Globális viszonylatban nagy boom-ra lehet számítani.

Bővebben
2012
aug
6
Hír

Magasan vezet az iPad a táblagépek piacán

0

A táblagépek néhány éve berobbantak az informatika, s egyúttal a videojátékok világába, azóta számtalan gyártó számtalan modellel lépett a piacra. Az IDC legfrissebb felmérése szerint a táblagépek piacát a 2012-es második negyedévben magasan az iPad vezeti.

Bővebben
2012
Júl
23
HírTeszt

Nexus 7 teszt

0

Azoknak, akik táblagép vásárlásán törik a fejüket, illetve azoknak is, akiknek már van, melegen ajánljuk az Asus és a Google szerelemgyerekéről, a Nexus 7-ről készült tesztet, melyből, melyből minden kiderül a 7 collos tablet-ről.

Bővebben
2012
Júl
23
HírVideó

iPad vs. Nexus 7 törésteszt

0

A közelmúltban jelentették be az Asus és a Google közös kooperációban készülő új táblagépét, a Nexus 7-et, melyre a fél világ felkapta a fejét, s többen temették az Apple iPad-jét. Íme az első teszt, ami konkrétan törés- és csobbanásteszt.

Bővebben
2012
jún
30
Hír

Megérkezett a Nexus 7 táblagép

0

Az Asus és a Google az I/O 2012 rendezvényen közösen bejelentették, hogy elkészült a két cég együttműködésében az a a táblagép, mely a keresztségben a Nexus 7 nevet kapta. A tablet esélyes arra, hogy komoly sikereket érjen el világszerte.

Bővebben