NHL 13 | Konzol Center
2012
Sze
12
HírVideó

NHL13 launch trailer

0

Holnap kerül az üzletek polcaira az NHL 13, ebből az alkalomból az EA Sports bedobta a közösbe a játék launch trailer-ét. Jégkorong szerelmesek már tűkön ülve várják, hogy kedvenceikkel tolhassák, a játék klassznak ígérkezik!

Bővebben
2012
Júl
23
HírVideó

NHL 13 gameplay

0

Szeptemberben debütál az EA Canada gondozásában az NHL 13, s most kaptunk is egy szexi videót, mely betekintést nyújt a játékmenetbe. Az események közben Ben Ross, a sorozat producere beszél a játékról.

Bővebben
2012
jún
18
HírVideó

NHL 13 – ilyen lesz a csiszolt AI

0

Az EA Sports az idei évre több fejlesztést is előirányzott az NHL sorozat aktuális epizódjával kapcsolatban, mindamellett, hogy minden korábbi és hasznos funkciót megtartanak. Egy friss videóban az egyik legnagyobb változást, a mesterséges intelligenciát mutatják be.

Bővebben
2012
máj
30
HírVideó

Friss traileren az NHL 13

0

Az Electronic Arts nem rég még csak beszélt róla, hogy mi is az a True Performance Skating, most pedig meg is mutatja a legfrissebb NHL 13 traileren. A rendszer azt hivatott szimulálni, ahogy a profi hoki játékosok mozognak a pályán. Döntsd el, hogy sikerült-e!

Bővebben
2012
máj
21
HírVideó

Szeptemberben érkezik az NHL 13

0

Az EA Sports Canad közleménye szerint az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeptemberben kerül az üzletekbe a NHL 13, melyben több újítással is a rajongók kedvére szeretnének tenni, elsősorban a fizika és a mesterséges intelligencia terén.

Bővebben