Ninja Gaiden III | Konzol Center
2012
Már
19
GalériaHír

Képeken a Ninja Gaiden 3 első DLC-je

0

Bár még csak a tengeren túl jelent meg a Ninja Gaiden 3, a játék kiadója máris az első DLC-re koncentrál, s azt igyekszik népszerűsíteni. Egy csokor friss képet tettek közzé, s jó hír, hogy a kiegészítő ingyenes lesz. Fizetni úgy sem sokan fizetnének érte.

Bővebben
2012
Már
13
HírVideó

Ninja Gaiden 3 launch trailer

0

A Ninja Gaiden 3 azon túl, hogy továbbra is rengeteg vért tartalmaz, ezúttal koncepciót vált, s a fejlesztők célja, hogy a játékosok átérezzék, hogy milyen is ninjaként lekaszabolni valakit a katanával. Megérkezett a launch trailer.

Bővebben
2012
feb
18
HírVideó

Masszív előzetesen a Ninja Gaiden III

0

Friss és ropogós az az előzetes, mellyel a Tecmo Kei lepte meg a Ninja Gaiden rajongókat, masszív játékmenet videót tolva elénk. A Team Ninja fejlesztésében készülő harmadik epizód egyrészt megtartja elődeinek hagyományát, másrészt új koncepciót képvisel.

Bővebben
2012
jan
23
HírVideó

Ninja Gaiden III fejlesztői napló

0

Közeledik a Ninja Gaiden III megjelenési időpontja, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, elkezdenek szivárogni a fejlesztői naplók, melyek a kulisszák mögé engedik be a játékost. Megérkezett az első ilyen videó, lássuk!

Bővebben
2012
jan
13
Hír

Ninja Gaiden 3 gyűjtői kiadás

0

Lehullt a lepel a Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition-ről, azaz, a gyűjtői kiadásról, mely valójában egyetlen érdekességen kívül az ilyenkor szokásos tartalmat nyújtja a játék rajongóinak.

Bővebben
2012
jan
7
HírVideó

Ninja Gaiden III – az első fél óra

0

Az Official Xbox Magazine jóvoltából most megnézheted a Ninja Gaiden III első fél óráját, feltéve, ha nem szeretnéd megvenni a játékot, s csak hajt a kíváncsiság, hogy milyen is lehet.

Bővebben
2011
dec
20
GalériaHír

Friss képeken a Ninja Gaiden III

0

A mondás szerint jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint, s ezzel úgy tűnik, a Tecmo Koei is így van, ugyanis az utóbbi időben jó pár látnivalóval lepett meg a Ninja Gaiden III-ból. Friss képek érkeztek.

Bővebben
2011
dec
9
Hír

Márciusban jelenik meg a Ninja Gaiden III

0

Már a harmadik epizódjánál tart a Ninja Gaiden, melynek legfrisseb része Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra jelenik meg. Tegnap óta már azt is tudni lehet, hogy mikor.

Bővebben
2011
nov
11
Hír

Külön Ninja Gaiden III-at kap a Wii U

0

Ne feszítsetek keresztre, de néha muszáj a Wii-ről is írni egy kicsit, most épp arról szól a fáma, hogy Ninja Gaiden III: Razor’s Edge néven saját játékot kap a Wii U. Ráadásul nyitócímként.

Bővebben
2011
Sze
15
HírVideó

TGS 2011: Ninja Gaiden III trailer

0

A Team Ninja bár mondandóját a Dead or Alive 5-re hegyezte ki a Tokyo Game Shown, azért maradt némi hely Ryunak is, jövőre jön a Ninja Gaiden III, rengeteg vérrel és lehulló testrésszel.

Bővebben
2011
jún
9
E3HírVideó

E3 2011 – Ninja Gaiden III demó

0

Hét és fél percen keresztül demonstrálta a sajtónak a Team Ninja az E3 falain belül a Ninja Gaiden aktuális installációját, mely bővelkedik vérben, az egyszer már biztos.

Bővebben
2011
máj
26
Hír

Lesz kooperatív mód a Ninja Gaiden III-ban

0

Az amerikai hivatalos PlayStation Magazine közölte az első hivatalos részleteket a Ninja Gaiden III-ról. Lesz itt minden, amire bárki vágyik: rengeteg vér, co-op és megfelelő framerate.

Bővebben
2011
ápr
5
Hír

Ninja Gaiden III – multival és még véresebben

0

Néhány új részlet látott napvilágot arról, hogy mire is számíthatnak a játékosok a Ninja Gaiden 3-mal kapcsolatban. Lesz multi, és még több vér.

Bővebben
2011
feb
28
HírVideó

Ninja Gaiden III trailer

0

Az idei év legvéresebb játékának ígérkezik a Team Ninja kezei között készülő Ninja Gaiden III, melyből most egy találgatásra okot adó trailer látott napvilágot.

Bővebben