Nintendo 3DS | Konzol Center
2016
jan
1
Hír

20 milió felett a Nintendo 3DS Japánban

A japánoknak (számunkra) fura ízlésük van, s ez nem csak a játékaikon látszik, hanem vásárlói szokásaikon is. Ezt támasztja alá, hogy a Nintendo 3DS konzoljából már több mint 20 milliót adtak el, csak Japánban. 

Bővebben
2013
ápr
24
Hír

Ismét veszteséges a Nintendo

0

A japán Nintendo közzétette az előző pénzügyi évének végleges eredményét, melyből kiderült, hogy bizony a cégnek még mindig nem megy jól. Sorozatban a második évet zárták veszteséggel, de azt mondják, a következő jobb lesz. Jobb lesz?

Bővebben
2012
nov
21
Hír

22 millió 3DS kelt el világszerte

0

Mi tagadás, jobban érdekelne, hogy a vasárnap rajtolt Wii U mennyire kapós volt világszerte, azonban így is érdekes hír, hogy a Nintendo közzétette, hogy újabb mérföldkövet léptek át a Nintendo 3DS kézikonzollal: meg van a 22 milliomodik eladott darab.

Bővebben
2012
jún
3
HírPletyka

Nintendo konzolokra költözhet az HBO Go

0

Néhány éve tart az a trend, melyben határozott elmozdulást tapasztalunk a konzolok pusztán videojátékos funkciójától a szó szerinti szórakoztatás felé. Tucatnyi szolgáltatás jelent meg a masinákra,, ezek között a streaming szolgáltatások az egyik legnépszerűbbek.

Bővebben
2012
Már
15
Hír

Tovább szenved a PS Vita Japánban

0

A PlayStation Vita vesszőfutása tovább folytatódik Japánban, a kézikonzol eladásait még a Game Heaven nevezetű esemény sem lendítette fel, pedig az volt a célja. Ezzel egy időben a Nintendo 3DS konzolja tovább szárnyal.

Bővebben
2012
feb
20
Hír

Rekordot döntött a 3DS Japánban

0

A Nintendo 3DS olyan rekordot tudhat mostantól magáénak, amit a PlayStation Vita soha nem fog: az országban a Nintendo kézikonzolja érte el a leggyorsabban az ötmillió példányszámos eladást. Egy évre sem volt rá szüksége.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

A 3DS eladásaiból merít erőt a Sony

0

Egészen furcsa dolgot árult el Jim Ryan, az MCV-nek adott interjújában, miszerint a Sony az egyik nagy riválisa, a Nintendo kézikonzoljának, a 3DS sikeréből merít erőt a PlayStation Vita jövőjéhez.

Bővebben
2012
jan
6
Hír

Tovább csökken a PlayStation Vita iránti kereslet

0

Harmadik hete folyamatosan csökken Japánban az új kézikonzol, a PlayStation Vita iránti kereslet. Megjelentek a harmadik hét értékesítési adatai, és nem túl biztatóak. Vajon Európában milyen lesz a trend?

Bővebben
2011
dec
30
Hír

A Nintendo a 2011-es év nagy vesztese

0

Ha a nagy konzolgyártók közül az egyiknek be kell húzni a fülét és farkát, kétségkívül a japán Nintendo kell, hogy így tegyen. A 2011-es év számukra hatalmas üzleti- és presztízs buktát hozott, a cég komoly gondban van.

Bővebben
2011
dec
27
Hír

4 millió 3DS kelt el Japánban

0

A Nintendo nagyon úgy néz ki, hogy befürdött az új kézikonzoljával, a Nintendo 3DS-sel, azonban nem Japánban. Ott ugyanis a kézikonzol már átlépte a négymilliós eladott példányszámot, melyben persze a karácsony vastagon benne volt.

Bővebben
2011
dec
14
Hír

Nintendo megjelenések 2012-ben

0

Bár a 2011-es év nem igazán mondható a Nintendo sikerévének, a japán óriás mindent megtesz azért, hogy 2012-ben ez a helyzet megváltozzon. Masszív felhozatalra készül.

Bővebben