Nintendo Switch | Konzol Center
2020
jún
5
Hír

Csupán márciusban 4,2 millió Nintendo Switch fogyott

0

A Nintendo Switch tovább menetel, és úgy tűnik, hogy megállíthatatlan. A komoly készlethiányok ellenére egy hónap alatt sikerült belőle több mint 4 milliót értékesíteni világszerte.

Bővebben
2020
máj
11
Hír

Elképesztő sikeresek a Nintendo Switch-játékok

0

A Nintendo közzétette adatait a Nintendo Switch-játékok eladásairól, ami megdöbbentő sikerességről árulkodik. Az Animal Crossing: New Horizons lett a leggyorsabban fogyó játékuk.

Bővebben
2020
ápr
12
Hír

Hiánycikk lett a Switch a koronavírus miatt

0

Korábban már többen figyelmeztettek arra, hogy a koronavírus járvány hatással lehet a Nintendo Switch-készletekre, és a figyelmeztetés most valósággá vált: világszerte hiánycikk lett a Ninentendo hibrid konzolja.

Bővebben
2020
jan
12
Hír

Több Switch fogyott Franciaországban mint Xbox One

0

Nagyot megy Franciaországban a Nintendo Switch, tavaly a legjobban fogyó konzol lett. Több, mint 1,25 millió darabot vittek haza a vásárlók, derült ki hivatalos Nintendo-forrásból.

Bővebben
2019
dec
7
Hír

Több Switch fogyott Japánban mint PlayStation 3

0

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Nintendo Switch: megjelenése óta már több kelt el belőle Japánban, mint PlayStation 3-ból. A következő állomás a Nintendo Wii, hamarosan azt is beéri a legújabb konzol.

Bővebben
2019
nov
24
Hír

A Nintendo is elindította a Black Friday-akcióját

0

A Nintendo elárulta, hogy milyen játékokat is akcióz le a Black Friday-promóciójában Európában a Nintendo Eshop-ban. Az akció már fut, és december 1-ig tart.

Bővebben
2019
okt
19
Hír

Amerikában is rendkívül sikeres a Switch

0

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Nintendo Switch, ezúttal Amerikában, a konzol megjelenése óta eltelt két évben már 15 millió példányt adtak el a klasszikusan Xbox-territóriumon.

Bővebben
2019
okt
11
Hír

Már Európában is 10 millió felett a Nintendo Switch

0

A Nintendo Swith – tetszik vagy nem tetszik – bődületes siker, olyannyira, hogy a tipikus japán hibrid konzol már Európában is 10 millió példány felett talált gazdára, derült ki a Nintendo hivatalos közleményéből.

Bővebben
2019
ápr
27
Hír

Közel tízmillió előfizetője van a Nintendo Online-nak

0

A Nintendo nyilvánosságra hozta, hogy hány előfizetője van a fizetős, Nintendo Online szolgáltatásának. A tavaly szeptemberben indult fizetős online szegmens már közel 10 millió előfizetővel büszkélkedik.

Bővebben
2019
ápr
27
Hír

34 milliónál tart a Nintendo Switch

0

Befutott a Nintendo legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből kiderült, hogy a Nintendo Switch-ből már több mint 34 millió talált gazdára világszerte, lassan a 35 milliót nyaldossa alulról az eladott konzolok száma.

Bővebben
2019
ápr
18
Hír

Idén érkezik egy olcsóbb Switch-modell

0

Friss értesülések szerint a Nintendo még idén piacra dob egy olcsóbb modellt a Nintendo Switch-ből. Állítólag a hordozhatóságon lesz a hangsúly, de továbbra is opció lesz a TV-re köthetőség.

Bővebben
2019
Már
30
Hír

Jön a Bulletstorm Switch-re

0

A Gearbbox bejelentette, hogy az előző generációban megjelent, egyébként nagy sikert aratott Bulletstorm Nintendo Switchre is megjelenik, Duke of Switch Edition címmel.

Bővebben
2019
feb
17
Hír

Switchre érkezik az Assassin’s Creed III

0

Tökéletes választás a Nintendo hibridkonzoljára az Assassin’s Creed III, és az Ubisoft sem hagyja ki a lehetőséget, ugyanis a játék hamarosan a platfromon is elérhető lesz. 

Bővebben
2019
jan
31
Hír

Már 32 milliónál tart a Nintendo Switch

0

A Nintendo hivatalos információjából kiderült, hogy a Switch nagyon nagyot ment tavaly, és immáron több mint 32 millió darab kelt el belőle világszerte. Az év utolsó három hónapjában eladtak 9,5 milliót. 

Bővebben